2007.02.17.
19:54

Írta: szuperapu

Multifunkció

Eddig is multifunkcionális módon kihasználtuk a kandallónkat, melegedtünk mellette, néztük a tüzet, gombát szárítottunk a párkányon. De most aztán! Kitaláltam, hogy a parázson anyagba csomagolt töltött csirkét fogok sütni.
Az elképzelés és a recept jó volt...
Nos a kivitelezés, illetve a technológia viszont hagyott némi kívánnivalót maga után. ..
Viszont sikerült megmenteni a csirke nagy részét és az egész tölteléket. A köret kiváló, a nappali meg jó meleg volt. A mérleg megint pozitív irányba billent, de ezután a sütésre inkább a sütőt fogom használni.


Szólj hozzá!

Címkék: csirke kaja

2007.02.17.
19:49

Írta: szuperapu

Konzervatív

Tegnap részt vettem életem első olyan csoportos kiállításán, ahol az én képem volt a legkonzervatívabb. Ez vonatkozik a mondanivalóra, a témára, és a megjelenés formájára, a technikára is. Kicsit elkeserítő, de nem reménytelen a helyzet.
Viszont volt sör, meg akivel együtt iszogathattam...
Szóval az összkép végül is pozitív...
Öregnek érzem magam. Kicsit.

Szólj hozzá!

Címkék: art kiállítás

2007.02.16.
09:55

Írta: szuperapu

Pontatlan voltam

Néha, de akkor sem az elkeseredés okán, beszélgetni szoktam a Jóistennel. Például:
- Tudod mi kéne?
- Mi?
- Nyerni a Lottón...
- ...
És ennyi. Tudom, hogy elfoglalt és én sem voltam a kérés megfogalmazásában teljesen korrekt, és nem akarok elégedetlennek tűnni sem, de már megint csak 1046 forintot nyertem!

Szólj hozzá!

Címkék: isten lottó

2007.02.15.
11:22

Írta: szuperapu

Kimenőn

Pénteken kimenőt kaptam a csajoktól egy kiállítás megnyitója kapcsán. A baj csak az, hogy senki nem akar velem sörözni. Merem remélni, hogy nem személyemnek szól ez a passzivitás, hanem mondjuk az időjárásnak. Mert speciel engem is meg a hangulatomat is nagyon megviseli ez a kis amplitúdójú ciklikusság.Tegnap napsütés, ma rossz idő, holnap jó idő, holnapután...
Én inkább az állandóság híve vagyok. Akkor már inkább essen az eső egy hétig!


Szólj hozzá!

Címkék: időjárás sör

2007.02.15.
10:17

Írta: szuperapu

Webkamera

Nagy dolog a technika, meg a humánus sávszélesség. Tegnap például az unokahúgomat nézegettük webkamerán keresztül. És mivel messze kerültünk a család többi részétől elgondolkodtunk mi is egy hasonló beruházáson...


Szólj hozzá!

Címkék: internet

2007.02.14.
11:26

Írta: szuperapu

Idézet

 

"...Dean Moriartyra gondolok. "

Szólj hozzá!

Címkék: könyv idézet

2007.02.14.
10:30

Írta: szuperapu

Fehér nyúl

Közeleg a farsang. Konkrétan az óvodában a jövő héten pénteken lesz. A jelmezről viszont nem kell gondolkodnunk, mert a gyerkőcök testületileg és csoportosan követik el a beöltözést. Az egész galeri fehér nyúlként fog egy nagy nyuszicsaládot alkotni.
A másik csoportban meg mindenki Alice lesz, vagy a Gyalog Galopp lovagjai...


Szólj hozzá!

Címkék: farsang

2007.02.12.
13:33

Írta: szuperapu

Lustaság

Másfél hetet vártam, hogy a marketingesek a készülő médiaajánlatunkba pótolják a hiányzó szövegrészeket és ezzel meg legyen az ív. Ez idő alatt sikerült kiokoskodniuk, hogy szerkesszem át az anyagot úgy, hogy őnekik ne kelljen egy betűt se írniuk. Inkább húzzunk a szövegből. Vagy akármi. Csak nekik ne kelljen már...

Szólj hozzá!

Címkék: munka

süti beállítások módosítása