2005.09.21.
15:46

Írta: szuperapu

Megállíthatatlanul

Remélhetőleg holnap időben el tudom majd foglalni a helyem az iskolapadban, nem akadályoz sem a MÁV, sem a BKV, sem az autómentes-nap miatti dugó. Az utóbbi eléggé paradox, de ugye ez itt Magyarország...
Persze egy igazi Motoros Róka megállíthatatlan, ha kellően eltökélt.
És én az vagyok...
Remélhetőleg.

Szólj hozzá!

Címkék: utazás suli

2005.09.21.
14:44

Írta: szuperapu

Nyugdíjas ételek

Továbbra is kedves vagyok, és szeretem az embereket. Ráadásul meg unom a nyugdíjasok zaklatását, tehát le fogom őket kenyerezni őket a kedvességemmel, meg némi kajával. Abból indultam ki, hogy az öregek majdnem olyanok mint a gyerekek, például gondolok itt a hiányos fogazatra. Ha már van bébi étel gondoltam legyen nyugdíjas is. De almapüré, meg a zöldborsó helyett legyen mondjuk olyan amit szívesen esznek. Kis üvegben turmixolva, olcsó, praktikus. Lehetne mondjuk pacalpörkölt kovászos uborkával, sörrel, vagy kacsasült párolt káposztával, kísérőnek egy kis vörösbor.
Esetleg csirkeláb.
A kommandósoknak, hogy el ne puhuljanak.

Szólj hozzá!

Címkék: kaja kommandó

2005.09.21.
11:27

Írta: szuperapu

Támadás

Mindig is kedves gyerek voltam, és szeretem az embereket mégis megtámadt az Összevont Szemöldökű Nyugdíjasok Kommandójának egyik deszantosa a villamos megállóban. Majd elszántan kopogva a járókeretével a tilos jelzésnél egy szirénázó mentőautó elé vetette magát. Célja valószínűleg az egyik népszerű sorozat épp aktuális részének időben történő archiválása volt, viszont élve megúszta. Elvégre azért mert valaki nyugdíjas, azért még nem ér rá.

Szólj hozzá!

Címkék: kommandó

2005.09.20.
12:58

Írta: szuperapu

KRESZ

Csütörtökön Critical Mass.
Dicséretes kezdeményezés, szerintem is csökkenteni kell az energia, oxigén és élettér pazarlást generáló gépjármű forgalmat. De nem ártana, kedves kerékpáros honfitársaim, elgondolkodni egy kerékpár-jogosítványom. Vagy legalább belenézni egy KRESZ könyvbe, néha.
Vagy legalább beszélgetni olyannal aki már látott ilyet.

Szólj hozzá!

Címkék: emberek kerékpár

2005.09.20.
12:48

Írta: szuperapu

Dolgozni csak szépen

A pocsék időjárás okozta rossz kedvemet a MÁV kicsit felturbózta egy cca. 1 órás késéssel. Persze érthető a dolog, ilyen időben nekem sincs kedvem dolgozni.
De azért mégiscsak dolgozom (pontosan, szépen, ahogy a ...).
Nem termelek veszteséget.
És még csak sztrájkra sem készülődök.

Szólj hozzá!

Címkék: utazás vonat

2005.09.19.
16:03

Írta: szuperapu

Sarokba szorítva

Kisebbik gyermekem újfent sarokba szorította magát. A kiságyban, éjjel alvás közben.
Mivel három hónapos korából kifolyólag hely-, és helyzetváltoztató képessége még kezdetleges, a rendelkezésére álló tér pedig véges ezért ezen nincs is mit csodálkozni. Remélhetőleg fejlődésének egy későbbi fokán, mondjuk ügyvédként, vagy marketingesként még hasznosítani tudja majd ez ügyben szerzett tapasztalatait.
Aztán tovább fejlődik.

Szólj hozzá!

Címkék: gyerek

2005.09.19.
12:43

Írta: szuperapu

Extrém sport 2.

A kommandózó nyugdíjasok se piskóták a maguk sportjával, de a piros lámpán teli szatyor csirkefejjel átrohani csak bemelegítés a mifelénk divó extremitásokhoz képest. Mert mifelénk éjszaka tolul az adrenalin és nyomul a nép. Az éjszakai asztalitenisz meg a kosárlabda nagyszerű prevenciónak, de sportnak komolytalan. Mifelénk éjszaka az utakon bizonyitják az arra rátermettek a bátorságukat.
Mifelénk új extrém sport született
amit kivilágítatlan biciklivel űznek!

Szólj hozzá!

Címkék: sport kerékpár

2005.09.19.
11:06

Írta: szuperapu

Ihlet

Tegnap este felbontottam egy üveg bort.
Nem vagyok egy gasztro-sznob, de csak minőségi bort iszom. Viszont paraszt módon, vizes pohárból, válogatás nélkül, francia sajtok mellőzésével. És jólesik az ezen tevékenységet kísérő jóleső mámor is, ami tegnap meghozta a várva várt kreativitásom is.
A kreativitás meg remélhetőleg meghozza a várva várt pénzt is.

Szólj hozzá!

Címkék: munka bor

süti beállítások módosítása