2007.06.07.
20:15

Írta: szuperapu

Illúzió

Vettem egy kiló panírozott sajttal, sonkával töltött pulykamellet. Kilója 650 kőkemény magyar forint. Persze hogy nem az egészséges étkezés jegyében, inkább az illúzió miatt vettem. Mert ugye kis fejszámolással kiderül (egy kiló pulykamell filé 900, ugyanannyi sajt 1200 és sonka 2000 forint és ezek átlaga közel sem 650), hogy nem lehetünk elég naivak. Na ehhez kell a jóétvágy!

Szólj hozzá!

Címkék: kaja

2007.06.07.
12:10

Írta: szuperapu

Kiírás

Kiírták az idei arc óriásplakát és citylight pályázatot. A hagyomány és a lehetőségek kiaknázása okán idén is pályázom. És ehhez némi segítséget nyújt a tény, hogy az idén egy hónappal később kerül sor az attakra. Persze így is adott a lehetőség, hogy az utolsó pillanatig kivárva, az utolsó napon dobjam össze a pályamunkáimat.

Szólj hozzá!

Címkék: arc

2007.06.06.
20:38

Írta: szuperapu

Bűnözök

Teljesen rácsúsztam a torrentezésre. Ami állítólag egyfajta internetes bűnözés, de hát ilyen a világ, én meg sodródom bele a bűnbe. De nem tudok betelni azzal az érzéssel, hogy csak egy gombnyomás és olyan együttesek teljes diszkográfiájának jutok a birtokába, amiknek egy-egy albumáért köveket kellett megmozgatni a kilencvenes évek elején. Példának okáért lehúztam az összes Jesus and Mary Chain lemezt is, és megint visszafiatalodtam egy kicsit, és előtolultak a képek a Wave hanglemezboltról, meg kazettás korszak alkonyáról...


Szólj hozzá!

Címkék: zene internet

2007.06.06.
10:29

Írta: szuperapu

Tiara

Ezentúl a Tiara Magazin oldalán is posztolok. Az inkább közszolgálati, illetve szakmai alapon nyugszik majd.  Majd magazin címszó alá belinkelem a cikkeket, hátha...

Szólj hozzá!

Címkék: blog

2007.06.05.
19:28

Írta: szuperapu

Meghosszabítva

A kiállításom futamideje meghosszabbodott. Na nem az felfokozott érdeklődés miatt, inkább csak azért mert lusta vagyok leszedni a rajzokat, és jelen pillanatban nincs aki kiszorítson a Tandem pincéjéből. De végül is jó helyen vannak a képek, és még az is lehet hogy későn érő az anyag, és a siker csak várat magára.
És az is lehet hogy a remény hal meg utoljára.

Szólj hozzá!

Címkék: kiállítás Tandem Café

2007.06.05.
12:56

Írta: szuperapu

Születés

Öregebbek lettek megint egy évvel a lányok, ajándékok, buli, miegymás. És én közben próbálom felidézni a két illetve négy évvel ezelőtti történéseket, érzéseket, hangulatokat. Többnyire még megy. Kérdés, hogy meddig lehet felszínen tartani, el tudom-e mesélni nagy átéléssel 15 év múlva az érintetteknek, az hogy hogyan éltem meg a születésüket? És egyáltalán érdekelni fogja őket?

Szólj hozzá!

Címkék: gyerek

2007.06.05.
10:17

Írta: szuperapu

Békakirály

A nyár eleji esős időjárásnak köszönhetően idén is megjelentek a kertünkben az átokkal sújtott hercegek, avagy a békák. Reggel találtam egyet és egy befőttesüvegben az én kis hercegnőimnek adtam, hogy foglalkozzanak vele belátásuk szerint. Az elsőszülött élve előjogaival természetesen kisajátította magának, de mentségére legyen mondva tisztességesen ellátta, még legyet is fogott neki. Aztán úgy döntött hogy szabadon engedi...
Azt mondta, hogy dolga akadt, és egyébként is az üvegben megdöglődött volna.
A varázslatot megtörő csók idén sem került elő. Még.


Szólj hozzá!

Címkék: gyerek

2007.06.04.
18:14

Írta: szuperapu

Kényszerpihenő

A hőmérséklet fokozódó helyzetére való tekintettel a munkahelyi szerver bemondta az unalmast. Illetve, hogy árnyaljam a képet: a szervernek kinevezett gép boot vinyója megfőtt. Ez egyrészt örömforrás, mert kaptunk fél nap kimenőt, másrészt holnap be kell hozni az ebből adódó lemaradást.
Avagy semmi sincs ingyen.

Szólj hozzá!

Címkék: munka meleg

süti beállítások módosítása