2007.05.05.
10:21

Írta: szuperapu

Ismerkedés

Tegnap megvolt az ittvan.org-os buli.
Volt nagy tömeg, finom bor, sok híresség meg néhány ismerős. Egy "hello-szia" ismerkedési tréninget mindenesetre a következő megmozdulásig el kellene végeznem, mert nem sikerült összeismerkednem egy jelenlevő politikussal, filmesztétával, showmannal, zenésszel sem. Viszont kaptam egy ingyenpólót és láttam hogy valaki vett egyet, úgyhogy mindenképpen gazdagodtam az est folyamán.
És szétszórtam egy csomó meghívót...

Szólj hozzá!

Címkék: póló kiállítás

2007.05.04.
15:34

Írta: szuperapu

Irigység

A bárányhimlő projekt szépen alakul.
A kisebbik csaj már irigykedik, hogy neki nincsenek pöttyei.
De fordul még a kocka...

Szólj hozzá!

Címkék: gyerek betegség

2007.05.04.
15:14

Írta: szuperapu

Fordulat

Hetekkel ezelőtt eldöntöttem, hogy május az én hónapom lesz.
Vagy inkább végső határidőként jelöltem meg, miszerint most már fordulnia a kell a dolgoknak. Hát úgy tűnik bejött. Beesett egy pár arculat megrendelés, megindult a maszekolás újfent. Talán a művészkedésből is profitálok valamicskét, és akkor tényleg híres leszek és gazdag.
Vagy legalább az adósságaimat rendezni tudom.

Szólj hozzá!

Címkék: munka art

2007.05.03.
12:19

Írta: szuperapu

Pöttyös Panni

A nagylány megpöttyösödött.
Bárányhimlő, karantén, miegymás. Így sajnos a csajok kénytelenek kihagyni a kiállítás megnyitót. Pedig már nagyon készültek. Persze nem a képek miatt, azokat otthon is nézegethetnek, hanem mert szeretnek kocsmázni.

2 komment

Címkék: gyerek betegség

2007.05.02.
15:45

Írta: szuperapu

Füstölgünk

A szomszéd ház eresze alá beköltözött egy kisebb méhcsalád. Engem nem zavarnának, csak hát pont az udvarunk felé rajzanak ki, az udvar meg keskeny, és hát elég sűrű lett a levegő. Az meg konfliktushoz vezethet...
A szomszéd persze a maga módján próbálta kezelni a helyzetet. Az ő padlása, az ő méhei. De a világ méheinek enélkül is van elég bajuk. Ezért beszereztem némi kénlapot és megpróbálom őket némi füstöléssel költözésre bírni.
Csak nehogy a szomszédot füstöljem ki.


Szólj hozzá!

Címkék: állat rovarok

2007.05.02.
14:31

Írta: szuperapu

Majális

Mögöttünk egy hosszú hétvége, amit tegnap egy igazi falusi majálissal akartunk megkoronázni. A nagylány szolgáltatta az apropót, mivelhogy szereplést vállalt az óvoda táncos produkciójában. De az utolsó előtti pillanatban visszamondta fellépést csökkentve ezzel a műsor élvezeti értékét. Főként a mi szempontunkból. Hiába bizonygattam neki a közösségi élmény szocializációban és az egyéni jellemfejlődésben játszott hatalmas szerepét..., falra hányt borsó, és egyéb konyhakerti hüvelyes.
Maradt a fűnyírás. Avagy a munka ünnepét megint munkával ünnepeltem.

Szólj hozzá!

Címkék: gyerek falu

süti beállítások módosítása