2006.02.26.
19:33

Írta: szuperapu

Galambászok

A magyar nép meglepő módon és önmagához képest civilizáltan viseli a madárinfluenza honi térnyerését. Persze az Összevont Szemöldökű Nyugdíjasok biológia tagozata rendületlenül és szorgalmasan gyűjtögeti a galambtetemeket bevizsgálás és önvédelem céljából. De ez legyen a legnagyobb gond velük!

Szólj hozzá!

Címkék: emberek kommandó

2006.02.26.
16:42

Írta: szuperapu

Generál

Édesanyám generálozása jó úton halad. Szépen javul a karja. Állítólag a szemtelenkedő naplóbejegyzéseimért járó testi fenyítéseket akár már önkezűleg is ki tudná osztani.
De hát inkább nekem fájjon, mint neki...

Szólj hozzá!

Címkék: anyám

2006.02.25.
20:36

Írta: szuperapu

Agresszió

A jégkorongmeccseknek már a nézése is agresszívvá tesz. Ma is volt egy palánkraszorításom, meg két tilos akadályozásom is! Most kezdem érteni Ganxsta Zolee zenei munkásságának mozgatórugóit.

Szólj hozzá!

Címkék: sport hoki

2006.02.24.
20:26

Írta: szuperapu

Olajozunk

A húgom mindig is mondogatta hogy nem kell túlzásba vinni a dolgokat, a fürdetés előtti gyerekolajozást meg lehet oldani étolajjal is, nem kell a gyógyszertári finomított napraforgóolajjal flancolni. De hát az ember a legjobbat akarja. Főleg a lányainak. Főleg SzuperApu.
És ma vettem újra két decit. Vettem volna, mert az ajtórésbe bekukkantva mit látok? A kedves gyógyszerész néni a Vénuszos műanyagflakonból önti át a gyógyszeres üvegbe az olajat...! Nna, így bízzon az ember a gyógyszerészekben.
Meg másokban.

Szólj hozzá!

Címkék: gyerek ápolás

2006.02.24.
13:48

Írta: szuperapu

Punks not dead

> C I T Y {emberek}
Annyira nevetséges a politikai közélet, annyira kilátástalan a hőn szeretett és kellő távolságtartással kezelt társadalom helyzete, hogy újra fel kell vérteznem magam. Újraolvasom az Anarchizmus című tanulmánykötetet.
És persze jó motoros rókaként, hergelem a fentebb emlegetett közeget.

Szólj hozzá!

Címkék: emberek anarchizmus

2006.02.24.
13:47

Írta: szuperapu

Pezsgés

Itt a tavasz!
És itt nem elsősorban az időjárásra gondolok. Inkább arra, hogy beindult a munka. Tavaszi kampányok, akciók, arculatváltások és ráncfelvarrások.
(A nők meg kezdik a fogyókúrát és a ruhatárátalakítást!)

Szólj hozzá!

Címkék: munka

2006.02.24.
13:42

Írta: szuperapu

Napi jócselekedet

Ma az egyik piros 40-es busz kicsit késve indult, ezért kicsit kapkodva indult a sofőr. Kicsit nagyon. Az ajtó még nyitva volt de ő már rallis módjára tekerte ki a járgányt a megállóból. Egy éppen felkapaszkodó nyugdíjast csak az én jóindulatom mentette meg a centrifugális erő hatásaitól, meg attól, hogy a következő busszal induljon el.
Ma is rendes vagyok.

Szólj hozzá!

Címkék: utazás emberek

2006.02.22.
13:42

Írta: szuperapu

Asszociáció

Ma reggel újra meglepetéssel szolgált korosabbik tündérhercegnőm.
Rajzolt egy virágot, ami egy anatómiailag tökéletes női méhet és petefészkeket formázott... (szerintem)
Van remény, hogy nem művész hanem nőgyógyász lesz a gyerekből?

Szólj hozzá!

Címkék: gyerek rajz

2006.02.22.
13:41

Írta: szuperapu

Betűk

Nagyobbik lányomnak elég nagy kellemetlenséget okoz rágófogainak növekedése. Konkrétan baromira fáj neki. Figyelem elterelés végett még több figyelmet és időt szentelek neki, valamint apró ajándékokkal lepem meg. A tegnapi mágneses betűkészlet sikere viszont még engem is meglepett! A hűtőajtót elfoglalva nevetgélve rakosgatta a kis színes műanyag vackokat (a "W" persze macibetű lett 180 fokkal elforgatva).

Szólj hozzá!

Címkék: gyerek

2006.02.22.
13:40

Írta: szuperapu

Közösségi élmény

Több mint három év után újra wiw-ezek.
Most már lényegesen nagyobb fantáziát látok benne mint annak idején. A netizenek száma is megnőtt, a rendszer is stabilabb, ennek eredményeképpen két leállás között nem csak szociológus hallgatókba botlik az ember. Találtam is néhány kellemes arcot a múltamból, és hála az égieknek, egyiket sem taposta meg úgy az élet, hogy félrecsúsztak volna.
Persze ettől még az idő múltával lehet belőlük akár Összevont Szemöldökű Nyugdíjas is!

Szólj hozzá!

Címkék: barátok

2006.02.22.
13:38

Írta: szuperapu

Közérdekű felhívás

Ha még van aki adója 1%-át nem ajálotta fel civil szervezetnek, akkor adnél egy tippet:
Esélyt a Családot Nélkülözőknek Alapítvány - 18804892-1-15
Ez a húgom igazgatása alatt álló gyermekotthon alapítványa ahol főleg fogyatékos államigondozott gyerekekkel foglalkoznak.
Én nekik ajánlottam fel, jól jön nekik minden forint azzal együtt, hogy nagyon lelkiismeretes emberek gondoskodnak róluk.

Szólj hozzá!

Címkék: adó húgom

2006.02.20.
15:00

Írta: szuperapu

Első fog

Kisebbik lányomnak kibújt az első foga!
Más gyerekeknek ilyenkor már persze már egy egész mosolyra való van ilyesmiből, de nálunk nem kapkodják el a csajok. A nővérénél még aggódtunk, hogy lesz-e egyáltalán foga, de most már mi is azzal vigasztalódunk, hogy így tovább fog nekik tartani, és pár hónapnyi fogkrémet megspóroltunk!

Szólj hozzá!

Címkék: gyerek

2006.02.20.
15:00

Írta: szuperapu

Téli olimpia

Továbbra is alaptézis nálam, hogy a téli spotok űzői nem teljesen komplettek, de talán pont ezért a téli olimpia újfent a TV képernyője elé szegezett.  A fantasztikus magyar short track sikerek mellett a svájci hoki csapat teljesítménye ami maradandó nyomot hagyott bennem.
Persze a hólapátolás ettől még utálatos marad.
És a telet sem szeretem.

Szólj hozzá!

Címkék: sport tél

süti beállítások módosítása