2006.11.17.
13:45

Írta: szuperapu

Munkaeszköz

Kaptam egy új digitalizáló táblát!
Most már öröm a gályázás!

Szólj hozzá!

Címkék: munka

2006.11.17.
13:01

Írta: szuperapu

Időpont

A nagylány már jó ideje köhög. Nem vészes, csak aggasztó, mert igazából semmi baja sincsen csak éjszaka, vagy ha sokat szaladgál rohamszerűen rátör a köhögés. Már mindent kipróbáltunk, mi is, a dokik is. Most kapott egy beutalót a gyermek pulmonológiára, ott meg időpontot. Időpontot január 10-re! Addigra meg vagy meggyógyul, vagy elfeledkezünk róla. Vagy mindkettő, a lényeg hogy ne terheljük a sanyarú sorsú magyar egészségügyet.

Szólj hozzá!

Címkék: betegség

2006.11.14.
13:19

Írta: szuperapu

Erőmű

Egyes metróaluljárók hihetetlen módon huzatosak. Az Astoriánál például időnként kemény izommunkát kell bevetnem, hogy sudár testem mind a 82 kilóját a mozgólépcsőtől az első oszlopsorig elnavigáljam. Gyengébb, ám nagyobb közegellenállású honfitársaim pedig egyenesen lehetetlen küldetés elébe néznek nap mint nap.
Ha már ez a kellemetlen helyzet, akkor nem lehetne a javunkra fordítani? Esetleg falba épített ventilátorokkal áramot lehetne termelni, ami elláthatná az állomást, meg az aluljárót.
A 4-es metró aluljáróit meg eleve huzatosra kellene építeni...

Szólj hozzá!

Címkék: utazás emberek

2006.11.14.
12:50

Írta: szuperapu

Tejjel mézzel

Kisebbik lányom pusztán kíváncsiságból megkóstolta a mézet.
Az újdonság ereje furcsa reakciót váltott ki belőle. Amíg nem sikerült teljesen kiöblíteni a száját, addig vigasztalhatatlan módon sírt. Mondjuk én sem szeretem túlzottan,sőt még hánytam is a cucctól gyermekkoromban pedig a nagypapám méhész volt és sokat sertepertéltem méhek körül.
De azért még lépre lehet csalni.



Szólj hozzá!

Címkék: gyerek kaja

2006.11.14.
11:29

Írta: szuperapu

Hajrá

Kedvenc pólócsapatom miután legyőzte a honi bajnokot kapott egy olyan pofont az Euroliga sorsolástól, hogy még. Persze esély az van, de nehéz kör lesz.
Hajrá Vasas!

Szólj hozzá!

Címkék: sport vizipóló

2006.11.14.
11:05

Írta: szuperapu

Cirill

A Leningrad mellett találtam még egy okot, hogy újra nekiveselkedjek az orosz nyelvnek.
Mindig is szerettem a cirill betűket, illetve az írásképüket, de most hogy rátaláltam a dailytype.ru honlapra, egyenesen megszerelmesedtem...

Szólj hozzá!

Címkék: munka betű

2006.11.14.
10:21

Írta: szuperapu

Pokoli

Nekem, ugyebár, mindig az aktuális időjárás fáj a legjobban. A novemberi általában annyira, hogy felébreszti bennem a kivándorlási vágyat, mégpedig majdnem olyan intenzitással, mint Gothár Péter Megáll az idő című örökbecsűje. A mostani viszonyokkal viszont ki vagyok békülve, el tudnám viselni akár február közepéig is. Persze kicsit aggasztó, merthogy egyesek szerint kicsit természetellenes az állapot. Még jó hogy a miértre egzakt válaszok vannak. Mint például a globális felmelegedés.
Meg hogy rákapcsoltak a fűtésre a pokolban.



Szólj hozzá!

Címkék: meleg

2006.11.13.
12:15

Írta: szuperapu

Felügyelet nélkül

A hétvége tetemes részét hármasban töltöttük a lányaimmal. Mondhatni felügyelet nélkül maradtunk, de nem történt semmi visszafordíthatatlan galiba. Sőt. Minden rendben volt. Mondhatni. Voltunk piacon és erdőben, és rajzoltunk, és sokat játszottunk. Főztem almalevest, amitől a kisebbik kisasszony sírógörcsöt kapott.
Pedig csak futó pillantást vetett rá.
A receptet később...

Szólj hozzá!

Címkék: gyerek kaja

süti beállítások módosítása