2006.07.29.
21:58

Írta: szuperapu

Esős nap

Esőkkel, viharokkal tarkított volt a mai nap, de azért jól szórakoztunk. Vagy épp ezért. Én egy fergetegeset zuhanyoztam a tetőről lefolyó meleg esővízzel, a lányok meg az eső utáni napsütésben, az előzavart békákkal játszadoztak.
És micsoda mázli: egyik béka sem bizonyult elvarázsolt királyfinak, aki elrabolta volna az én hercegnőim szívét!

Szólj hozzá!

Címkék: eső

2006.07.29.
21:50

Írta: szuperapu

Mozi

Tegnap hosszú idő után először moziba mentünk, ketten a nejemmel. Karib-tenger kalózai 2. Jobbat vártam. De a film tartalmától, értékétől, és színvonaltól eltekintve ambivalensek az érzéseim. És ezzel, rajtam kívül, még egy ember ugyanígy van.
Tételesen: 15 éve megállás nélkül szajkózom, hogy ez a Depp gyerek egy zseni. És a világ ezt akkor érti meg, amikor egy ilyen jellegtelen trilógiában bohóckodik (mellesleg briliánsan)?

Szólj hozzá!

Címkék: film Depp

2006.07.28.
15:31

Írta: szuperapu

Fejlődés

Nagyobbik lányom egész jól elvan a számítógéppel, internetezik is. Én három évesen még a televíziót sem ismertem.
Az unokáim mivel fognak szórakozni ennyi idősen?



Szólj hozzá!

Címkék: internet gyerek

2006.07.26.
15:50

Írta: szuperapu

Indul az EB

Kezdődik az úszó EB!
Kapásból magyar sikerrel. Merthogy kezdődik. Kár hogy ezért önmagunkat kellet legyőzni, méghozzá egy elég csúnya meccsen. De ez a múlté, lehet szurkolni, meg örülni, meg virtuálisan sportolni.

Szólj hozzá!

Címkék: sport úszás

2006.07.26.
15:46

Írta: szuperapu

Szélmalomharc

Sikerült összekaparni a szükséges papírokat a hitelkérelemhez. Ha nem lennének az állami hivatalok, akkor egyszerűbb lett volna.
De vannak.
És én ezentúl Don Quijote-nak hívatom magam...

Szólj hozzá!

Címkék: ügyintézés

2006.07.25.
13:34

Írta: szuperapu

West Balkán

Tegnap az eső után elmentünk a csajokkal meg néhány jóbaráttal a West Balkánba iszogatni, beszélgetni. Mi söröztünk, a kicsik meg narancslevet ittak, meg persze rohangáltak és hangoskodtak. A nagylány még rendelt is a pultnál, és forogtak mindketten a bárszékeken. Este tízkor kerültek ágyba, ezért csak fél nyolckor keltek fel. Megint mi fáradtunk el jobban.


Szólj hozzá!

Címkék: gyerek kocsma

2006.07.24.
17:03

Írta: szuperapu

Esőnap

Erről a hirtelen leszakadó esőről jutott eszembe, hogy megvan az arc megnyitójának műsora HS7, Anima, Romano Drom. És hat év, és tavalyi malőr után idén van esőnap is...


Szólj hozzá!

Címkék: arc

süti beállítások módosítása