2010.04.24.
08:35

Írta: szuperapu

Könyvkereső

Ha ma kilátogat valaki a Könyvfesztiválra, szert tehet egy BookArt-os könyvre. A dologban van egy kis csavar, a helyszín és a megszerzés mikéntje kis agyalást igényel, de szerintem megéri! Az alábbi instrukció az egyetlen támpont:
A könyv megkaparintásához szükséged lesz a gondolatolvasó könyvjelzőjére! Ha kezedben a könyvjelzővel megtalálod a bölcs madarat, mondd a jelszót: „Itt van a világ vége?”, és tied a mű.

Kedvcsinálónak képek a könyvről: itt

2 komment

Címkék: játék könyv bookart

2010.04.22.
13:21

Írta: szuperapu

Gigant

Gigantikus dekorációt vállaltam be.
Az Anima könyvesboltok standját dekoráltam, amivel a Könyvfesztiválon akarják a nagyközönséget vizuálisan is megörvendeztetni. A központi kép alapja 2,8 x 4 méteres, és van még egy 1,6 méter széles panel is.
Persze csináltam már óriásplakátot, és ráadásul a legutóbbi arc-on akár a festményeim közé is beilleszthető munkát terveztem, de most a gyártás is az én reszortom volt. Kézzel (ecsettel, hengerrel) készült. Az idő szűkösségének és a méreteknek az eredőjeként rendesen izomlázam lett a munkától, ami azért a képzőművészeti tevékenységnek nem éppen hagyományos velejárója.

Ha április 22-25. között a Millenárison jártok megnézhetitek...

7 komment

Címkék: munka könyv art

2010.04.20.
06:12

Írta: szuperapu

Sok

Kicsit úgy érzem magam, mint 15 évvel ezelőtt vizsgaidőszakban. Azt se tudom melyik feladathoz fogjak hozzá, illetve, hogy melyiket lehetne elhalasztani. Aztán újabb és újabbak kerülnek elő és én már magától a pánikolástól is elfáradok.
És akkor még itt van nekem a BookArt. Ami, félreértés ne essék, az édes gyermekem, de jó lenne, ha már szobatiszta lenne, vagy legalább megtanulna járni. Mert egyelőre mindenki tőlem várja, hogy egyengessem az útját, hogy szervezzek, irányítsak, nyilatkozzak. És úgy érzem, hogy ez nekem túl nagy falat…

1 komment

Címkék: munka könyv art bookart

2010.04.19.
20:14

Írta: szuperapu

Beíratkozás

Szombaton beírattuk a nagylányt az iskolába. Sikerült megtalálnunk a kibúvót a körzetesítés alól, és kis falunk egészen rosszhírű tanintézménye helyett a gödöllői Damjanich-ba fog járni a nagylány. Nem tudom ki hogyan választ/választott a porontyainak iskolát, mi leginkább az iskola versenyeredményeit meg a délutáni szakköröket néztük. Ez utóbbi terén az iskola több mint erősnek mondható: 19 különböző délutáni elfoglaltság közül lehet választani! Ha minden igaz, és minden jól megy, akkor a csajok szabadidejét leköti a suli, amíg mi a különórákra valót keresgéljük a munkahelyeinken.

2 komment

Címkék: gyerek iskola

süti beállítások módosítása