2010.03.01.
09:19

Írta: szuperapu

Korrekt bríráskodás

Véget ért a Téli Olimpia, méghozzá egy igen nívós és izgalmas jégkorongdöntővel. Bár az általam favorizált orosz válogatott nem fért oda az első helyért folyó csatához, azért ez az észak-amerikai házi döntő is csemegének ígérkezett még egy semlegesnek mondható hokirajongónak is. NHL All Star Gála, a playoff hetedik meccsének súlyával. Kemény védekezés, ütközések, feszültség. A jégkorong ünnepe.
Reményeink beigazolódtak, tényleg látványos meccs volt, kevés góllal és kiállítással, és persze hosszabbítással. Még a végeredmény is – hacsak azt nézzük és a csatát nem – a papírformát hozta. Egy dolog volt meglepő. A bíróállítás. A négy csíkosruhásból három a hazai csapat honfitársa volt. Kétségtelenül profik, és a játékvezetők elitjéhez tartozók, de akkor is kanadaiak!*
Képzeljünk el például, hogy a budapesti rendezésű Olimpián a magyar-szerb vizilabdadöntőt két magyar bíró vezeti…
Ugye, hogy elképzelhetetlen?

*Teljesen korrekt, amolyan NHL-esen megengedő volt a játékvezetés.

Szólj hozzá!

Címkék: sport olimpia

A bejegyzés trackback címe:

https://szuperapu.blog.hu/api/trackback/id/tr715560043

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása