2013.01.06.
23:19

Írta: szuperapu

Kocsma, töltelék

Mindenkinek megvan a kocsmai karakter, az öreg szivacsos agyú törzsvendég aki mindig osztja az észt az ufókról, Gyurcsányról, az amcsikról, a kormányról, na meg a zsidókról? Akinek mindig megvan mindenről a maga nyakatekerten illogikus összeesküvés-elmélete? Akire mindenki csak legyint egyet, hogy: ugyan már Zsolti bácsi, vendégem egy kisfröccs-kevert kombóra csak kussoljon már? Ugye...
Zavaró, persze. De inkább szórakoztató. Tudom van aki komolyan veszi. Mondjuk a családja. Kötelességtudatból. Vagy a barátai - akarom mondani, az egykori barátai - szánalomból. Van aki viccből adja alá lovat. De ennyi. Nem is szabad komolyan venni, hiba lenne nem a helyén kezelni. Mert ha foglalkozunk vele, kibújik a kis akolmelegéből az őrület, és valami nagyobb, valami félelmetes lesz belőle. Felesleges tehát vitázni vele, cáfolni, vagy urambocsá meggyőzni az igazságról, szembesíteni őt a saját logikai svédcsavarjaival. És ugyanezen okból nem fogalmazunk petíciót sem, és nem írjuk ki hülyeségeit a Facebook üzenőfalára, vagy nem morgolódunk a hülyeségein baráti körben egy sör fölött.
Foglalkozzon vele a többi elmebeteg.
Akkor is ha történetesen Bayer nevezetű az a Zsolti bácsi...

2 komment

Címkék: politika kocsma fasizmus

A bejegyzés trackback címe:

https://szuperapu.blog.hu/api/trackback/id/tr105560273

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

kkloor 2013.01.07. 00:52:17

Sajnos nem tudok maradéktalanul egyetérteni, mert a helyzet sokkal súlyosabb már ennél. (Az viszont igaz, hogy a "Zárják ki"-petíció merő butaság. Pontosabban kevés. Az ilyen beszédet tényleg büntetni kell[ene].)

37041 2013.01.07. 07:59:08

Oké, lehet, hogy az ignorálás már megkésett reakció, de meggyőződésem, hogy a baloldali értelmiség túlzott reakciói legitimálták - ha részben is - ezt a hülyét. Eltűntetni meg már nem lehet, vagy ha mégis, az igény kitermeli a következő bohócot. Sajnos.
süti beállítások módosítása