2012.04.07.
13:36

Írta: szuperapu

Családi pótjegy

Többször a nagynyilvánosság elé tártam már azon nézetemet miszerint a magyar demokrácia egyik sajátossága, vagy inkább alappillére az, hogy mindenkiről azt feltételezi hogy bűnöző. Csal, lop, hazudik. Vagy minimum kiskapuzik. Ezért túlszabályzott a rendszer, a törvénykezés. De ez nem feltétlenül baj. Példának okáért ott van a családi pótlék, amit minden szülő a kocsmában ver el, rosszabb esetben kábítószert vesz rajta, jogos tehát a törvényalkotói gondolat, hogy ezentúl azt étkezési jegy formájában folyósítsák. Ráadásul így az állam bácsihoz egyből visszacsorog az utalvány kereskedői jutaléka, plusz még megtámogatja Pártunk és Kormányunk baráti vállalkozását, a CBA-t is. Mindenki jól jár. Nem?

1 komment

Címkék: emberek pénz

A bejegyzés trackback címe:

https://szuperapu.blog.hu/api/trackback/id/tr105560259

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

72833 2012.04.07. 20:16:03

ápr 15-től a tesco is elfogadja Bözsit. de egy csomó más helyen még mindig nem. valahol értem őket, csak akkor ne családi pótléknak hívják, hanem étkeztetési támogatásnak vagy ilyesmi... de így majd lehet megint cikkezni, h lám, a magyarok tényleg lopcsalhazudnak, mert megindul a kajajegykereskedelem meg üzérkedés...
süti beállítások módosítása