2007.03.04.
09:30

Írta: szuperapu

Rodriguez

Mindig is fene nagy büszkeség töltött el a szépen cizellált ízlésemre gondolva, de persze volt egy kis hamiskás fénye mindig is ennek a nagy ragyogásnak. Főleg ha a saját bejáratú és gyűjtésű videotékámat tekintem. Merthogy megtalálhatóak benne olyan kétes hírű opusok, minta az "Utolsó cserkész" vagy a Rodriguez jelezte "Desperado". Sőt az említett direktortól kritika nélkül megtekintek bármit, legyen az akár a Kémkölykök sorozat.
Hát most az élet visszavágott! A nagylány nagyon durván rákattant a "Cápasrác és Lávalány kalandjai"-ra. Persze annyira nem reménytelen a helyzet, főleg ha azt nézem, hogy vannak olyanok akik ízlés gyanánt Dolly Roll lemezeket örököltek a felmenőiktől...

Szólj hozzá!

Címkék: film

2007.03.03.
13:35

Írta: szuperapu

Bolond

Meg van bolondulva a természet is. Vagy inkább sikerült elbarmolnunk valamit, nekünk, a nagyon jó képességű és nagyszerű emberiségnek. Ezen állapot voltát igazolandó ma találtam egy cserebogarat! Hogy mit eszik és hogyan bírja a még igencsak alacsony hőmérsékletet, azt nem tudom, de hogy nyomorult helyzetét tovább rontsam, odaadtam a lányoknak, játszadozzanak vele.

Szólj hozzá!

Címkék: rovarok

2007.03.03.
13:23

Írta: szuperapu

Sietnék

Demonstrációk időszaka van már jó ideje. Meg a tüntetéseké, meg a forgalom lassításé. Divathullám, mifene. De az Összevont Szemöldökű Nyugdíjasokat nem a trend ragadta magával, ők már régóta űzik az ipart, lassítják a forgalmat. Akadályozzák a forgalmat. Például a mozgólépcsőkön. Ahol ugye a bal oldal a sietőké, a jobboldalra meg kéretik lehúzódni. De Ők tüntetőleg bal oldalon állnak, a radikálisok meg még a húzogatós szatyorral lefoglalják a jobboldalt is.
Megértem én persze azt is ha minden egyéb ok és indok nélkül teszik ezt, mert ugye jobb kézben van a csirkelábbal teli nejlon cekker és így csak a bal oldali kéz marad szabadon azzal meg a bal oldali gumikorláthoz húzódik a tisztes állampolgár. Meg hát a jobboldali közlekedés kis hazánkban kommunista találmány (tudomásom szerint 1948-ban, a kontinensen utoljára mi álltunk át rá) és idősebb honfitársainknak meg egyébként sem volt ideje még megszokni.
Szóval értem én..., csak egyre inkább dühít.
És sietek.

Szólj hozzá!

Címkék: kommandó

2007.03.01.
11:11

Írta: szuperapu

Tavasz van

"Tavasz van, tavasz van,
de jó sörözni a szabadban!"
Ahogy a költő mondja...
És a mai alaphangulathoz legyen ennyi elég mindenkinek.


Szólj hozzá!

Címkék: sör idézet

2007.02.28.
15:09

Írta: szuperapu

Vízhűtés

A vízhűtéses motort is csak az unatkozó nyugdíjasok találhatták fel...!
A nejem Renault5-ösének többek között a hűtése adta fel, le is lett cserélve egy Renault19-esre. Három hónap után, szintén az elégtelen hűtés lett a veszte...
Meg az enyém...

Szólj hozzá!

Címkék: autó kommandó

2007.02.28.
11:00

Írta: szuperapu

Közös

A nejemmel egész jól tudunk kooperálni (ennek egyik következménye a házasságunk, kimagasló gyümölcsei meg a lányaink), dolgoztunk is már együtt, de tegnap este magasabb szintre emeltük a kapcsolatunkat. Megcsináltuk első közös flash animációnkat. Végtelenűl egyszerű, de jól sikerült első próbálkozás, és remélhetőleg újabbak követik. Például jelentkezünk a DPP tavaszi kiírására...

Szólj hozzá!

Címkék: munka feleségem

2007.02.26.
16:11

Írta: szuperapu

Társasjáték

A hétvége nagyszabású eseményei közé tartozik még, hogy először játszottunk társasjátékot a lányokkal. Igazából persze csak a nagylánnyal, de neki nagyon bejött a "Gazdálkodj okosan". A kicsi még nem tudja értelmezni még az olyan egyszerű szabályokat sem, mint a dobj és lépj:
A dobókockát messzire elhajította, és utána rámászott a táblára és ott lépkedett!


Szólj hozzá!

Címkék: gyerek

2007.02.26.
15:54

Írta: szuperapu

Vendég nyúl

Pénteken megvolt a farsang is. Felvonultak a nyulak, énekeltek, táncoltak. Az esemény kapcsán kisebbik lányunk is a tárasas szocializáció rögös útjára lépett, csatlakozott a csoporthoz, nyuszifület öltött és megdézsmálta a nápolyi készletet.

Szólj hozzá!

Címkék: farsang

2007.02.26.
10:05

Írta: szuperapu

Oscar

Nem a savanyú szőlő effektus mondatja velem, de szerintem az Oscar-díj még csak nem is szimpátia-szavazás (by Sickboy) hanem egy agyon reklámozott marketingfogás. Szóval szerintem semmi ok a sírásra, honfitársaink az eredménytől függetlenül kiválót alkottak.
Persze a történethez hozzátartozik, hogy én még a Maestro ellenében is a Danish Poet-re szavaztam volna.

Szólj hozzá!

Címkék: film

süti beállítások módosítása