2007.03.03.
13:23

Írta: szuperapu

Sietnék

Demonstrációk időszaka van már jó ideje. Meg a tüntetéseké, meg a forgalom lassításé. Divathullám, mifene. De az Összevont Szemöldökű Nyugdíjasokat nem a trend ragadta magával, ők már régóta űzik az ipart, lassítják a forgalmat. Akadályozzák a forgalmat. Például a mozgólépcsőkön. Ahol ugye a bal oldal a sietőké, a jobboldalra meg kéretik lehúzódni. De Ők tüntetőleg bal oldalon állnak, a radikálisok meg még a húzogatós szatyorral lefoglalják a jobboldalt is.
Megértem én persze azt is ha minden egyéb ok és indok nélkül teszik ezt, mert ugye jobb kézben van a csirkelábbal teli nejlon cekker és így csak a bal oldali kéz marad szabadon azzal meg a bal oldali gumikorláthoz húzódik a tisztes állampolgár. Meg hát a jobboldali közlekedés kis hazánkban kommunista találmány (tudomásom szerint 1948-ban, a kontinensen utoljára mi álltunk át rá) és idősebb honfitársainknak meg egyébként sem volt ideje még megszokni.
Szóval értem én..., csak egyre inkább dühít.
És sietek.

Szólj hozzá!

Címkék: kommandó

A bejegyzés trackback címe:

https://szuperapu.blog.hu/api/trackback/id/tr635559288

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása