2006.07.01.
19:17

Írta: szuperapu

Hámlok

Állandó és bőséges élelmiszer utánpótlást  jelentek a poratkák számára, mert a múlt heti leégés következtében cefetül hámlik a hátam. Hasonlóképpen nézek ki mint egy vedlő fókakölyök.
Csak kevésbé szőrös a vállam.

Szólj hozzá!

Címkék: poratka

2006.06.30.
14:10

Írta: szuperapu

Golden Blog

Újra Golden Blog.
Nevezek én is.
Aki meg olvas, az szavazhat is.
Persze nem kötelező. Az olvasás sem és a szavazás sem.
Dehamár...


Szólj hozzá!

Címkék: blog

2006.06.30.
14:09

Írta: szuperapu

Nyúlragu

Tegnap vettem egy másfél kilós nyulat, mert mióta Béla bácsi felhagyott a nyúltenyésztéssel azóta nem ettünk és már kezdett hiányozni. Most egy teljesen új elkészítési módozatot sikerült összeimprovizálnom.
Első körben szétdobtam az állatot, majd hagyma, mustármag, babérlevél, szegfűbors, bors, fahéj és só társaságában kicsit megpirítottam. Mikor már rendesen izzadt víz kíséretében erdei gomba, kockára vágott sárgarépa és zöldborsó pakolást kapott. A végső fázisban keményítővel és mustárral kissé összekaptam az elegyet.
Főtt rizs, vörösbor.
Mint köret.
Ja és a jóétvágy!


Szólj hozzá!

Címkék: nyúl zöldség

2006.06.30.
13:21

Írta: szuperapu

Tehénvadászat

Sajnos hajnalban csak 21 tehén került ki az utcákra, terekre. Mivel az én Manócsúszdám a problémásan kihelyezhető alkotások csoportjában van, ezért még nincs kint. Ettől függetlenül levadásztam reggel néhány tehenet.
Gyarmati Zsolt alkotása az Oktogonnál van a Burger King előtt, ef Zámbó Öcsié a Gödörnél. Gábor Áron politikailag korrekt tehene a Bajcsy-Zsilinszki út elején kéklik, a Bazilikánál van a panoráma tehén, a Fővám téren a szalámis. A Mammut előtt pedig Tóth Ági tehenén lehet sakkozni.
Remélhetőleg holnap reggel az összes tehén kint lesz.
Az enyém is.

Szólj hozzá!

Címkék: tehenek

2006.06.29.
14:13

Írta: szuperapu

Parádé

Megvolt a megnyitó, péntektől tehenek jelennek meg Budapesten. Azt a szófordulatot, hogy ellepik a várost, sajnos kerülnöm kell mert az 54 darab tehén nem képes ilyesmire. Kicsi, de annál színvonalasabb csordáról van szó. A legújabb kedvencem még nem készült el, de már így is világbajnok. Egy háromszólamú kintornát applikálnak egy faborítású tehénbe, ami koncertet is ad majd egy szaxofonnal és egy bőgővel kiegészítve a Margitszigeti víztoronynál.
A hétvégén teheneket fogunk vadászni.

Szólj hozzá!

Címkék: tehenek

2006.06.28.
15:43

Írta: szuperapu

Megnyitó

Ma van a Cow Parade V.I.P. megnyitója.
Ilyenen sem voltam még. Mármint V.I.P. bulin. Elég ambivalens érzelmekkel indulok neki. Remélem nem fogom nagyon rosszul érezni magam.

Szólj hozzá!

Címkék: tehenek

2006.06.28.
14:17

Írta: szuperapu

Buli

A lányok rákattantak a Stray Cats-re.
Minden este bulizunk. Mi mást is lehet ugyebár csinálni forró nyári estéken?

Szólj hozzá!

Címkék: zene gyerek

2006.06.28.
14:14

Írta: szuperapu

Ragadozók

Hihetetlenül meleg van!
Eddig azt hittem, hogy a legelterjedtebb ragadozó a Földön a légy (hozzáragadozik a légypapírhoz), de mostanság úgy látom, hogy inkább a nagyvárosi homo sapiens az. Hozzáragadozik metrófogantyúhoz, az aszfalthoz, egy másik emberhez.
Hihetetlen meleg van!
Én már csak port pisilek.


Szólj hozzá!

Címkék: emberek meleg

2006.06.26.
12:02

Írta: szuperapu

Otthon

Hétvégén a ház körül tevékenykedtünk. Összeszedtük a szemetet, összegyűjtöttük a szétdobált törmelékeket és maradék anyagokat. Kaszáltam, sepregettem. A lányok pancsoltak és szomszédoltak és ették a cseresznyét meg a ribizlit és szaladgáltak az emeleten. Olyan volt mintha otthon lennénk, együtt mint egy család. Mert így is volt.
És jól leégtem.

Szólj hozzá!

Címkék: gyerek

süti beállítások módosítása