2005.09.16.
14:54

Írta: szuperapu

Extrém sport

Lehet-e a horgászást vagy mit sportnak nevezni? És extrém sportnak? Mifelénk persze másképp csinálják, konkrétan orvul. Az orvhorgászat már lehet sport, főleg ha úgy csinálják mint mifelénk. Példának okáért, ha kimondottan a halőrre utazik az ember.

Hogyan fognak mifelénk halőrt? Először is krumplis tésztával beetetünk, a szerelék 1200g ólom és hármashorog. Csali nem kell a jól megválsztott távolság, és a szerelék megteszi hatását.
Figyelem: a mérten aluli halőröket (se) dobjuk a vízbe!

Szólj hozzá!

Címkék: sport

2005.09.16.
14:46

Írta: szuperapu

Lendületben

Jövő héten megint iskolába megyek. Most még nem sok kedvem van hozzá, de talán belerázódom. Valamilyen szinten biztos kifizetődő lesz, és a benne rejlő lehetőségek lendületbe hozhatnak.
Csak ki ne sodródjak az első kanyarban.

 

Szólj hozzá!

Címkék: suli

2005.09.16.
12:49

Írta: szuperapu

Tárgyalás

A tegnapi tárgyalásom a világvégén a karikatúra-szerű ügyvezetővel talán eredményes lesz. Ma reggel továbbléptünk, de az igazi vízválasztó a hétfői nap lesz. A piros converse után valami kreatívot is villantanom kell, és akkor pénz áll a házhoz.
Talán.

 

Szólj hozzá!

Címkék: munka

2005.09.16.
11:25

Írta: szuperapu

Öreglány

Alighanem el kell vinnem a Bogaramat a szerelőhöz. Kezd sértődékeny lenni és kicsit köhögős a drága. Persze lehet hogy csak túlon-túl aggódós vagyok, merthogy egyébiránt jó bőrben van.
Olyan mint az Anyukám. Fiatalos és lendületes, de mi tagadás benne van a korban és a klimaxban, ezért halmozottan igényli a törődést.
Anyukámat is meg kellene szereltetni.

Szólj hozzá!

Címkék: bogár

2005.09.16.
11:09

Írta: szuperapu

Két csoport

Az embereket két alapvető csoportra lehet osztani:
1. Motoros Rókák
2. Veszett Mókusok
Személyiség jegyeik annyira alapvetőek, és nyilvánvalóak, hogy bárki el tudja dünteni magáról, hogy melyik csoportba tartozik. Ha mégsem, akkor kérdezzünk meg egy számunkra szimpatikus egyént, hogy ő melyik csoportba tartozik, majd csatlakozzunk hozzá!
Én Motoros Róka vagyok.

Szólj hozzá!

Címkék: emberek

2005.09.16.
10:44

Írta: szuperapu

Háziállat

Vettem a gyermekeimnek egy háziállatot. Állítólag segíti a szocializációs előremenetelüket. Meg fejleszti a jellemüket. De korukat tekintve, kötve hiszem, hogy gondoskodni tudnának egy másik lényről (még ugyebár magukról sem), ezért valami igénytelen jószágot kellett kerítenem.
Vettem egy csőgörényt,
ha már a barkácsboltban jártam.

 

1 komment

Címkék: gyerek állat

2005.09.16.
10:15

Írta: szuperapu

Illúzió

Az illúzió fogyasztás egy meglehetősen furcsa elhajlásával kellett szembesülnöm ma evés közben. A távol-keleti konyha remekeinél azt az illúziót vásároljuk meg, hogy a fogyasztott étel nem az aminek kinéz.
Rosszabb.

Szólj hozzá!

Címkék: kaja kínai

2005.09.14.
14:33

Írta: szuperapu

Világvége

Ha egyszer eljön a világvége, azt biztosan unatkozó nyugdíjasok fogják okozni. Alighanem érzik ezt ők is, ezért foglalják le magukat és egymást különböző alkalmi illetve rövid távú társulásokban. A belvárosban megfigyelhető gyanús mozgások egyértelműen az Összevont Szemöldökű Nyugdíjasok Kommandójának megalakulásáról tanúskodnak. Részleteket később.

Szólj hozzá!

Címkék: kommandó

2005.09.14.
11:49

Írta: szuperapu

Start

A mai napra nézvést asszem kell egy pozitív momentum amire egy webnapló beindítása nem is olyan rossz próbálkozás. Egyrészt miért ne, másrészt miért is?!?
Csak, hogy fokozzam a jelenlétemet ezen a téren is.

5 komment

Címkék: blog webnapló

süti beállítások módosítása