2011.07.14.
17:26

Írta: szuperapu

Üzenet a palackban

Jövő hét csütörtöktől újabb vizuális támadást intézek a köz ellen, ezúttal Siófokon a Coca-Cola Beach területén található Coke Club galériájában. Jelen kiállítás – ha jól számolom – harmincadik a sorban. Remélhetőleg nem lóg ki nagyon a sorból, annak ellenére, hogy mind a helyszín, mind a formanyelv tőlem kicsit szokatlan. Ugyanis ezúttal a kiállítási anyag gerincét egy tucatnyi kisplasztika alkotja. Tizenkét üvegpalackba applikált kicsi papírszobor, illetve életkép, a tőlem már megszokott szimbolikával és csavarral. Tizenkét üzenet egy szerelmi hajótöröttől. (+ 5 grafika és egy vászon)

Egy újabb adag közhely vázlat, Tőlem, Nektek.
Közhelyek mert ezek az üzenetek egyértelműen olyan gondolatokat, történéseket, víziókat vizualizálnak, amik sokszor sokaknak élményként jelentek meg élete során. Viszont ebből kifolyólag kétségkívül igazak. És vázlatok, mert csak támpontot adnak ahhoz, hogy mindenki személyre szabottan kiegészítse, továbbgondolja.

Túlságosan is személyes a téma hogy bárminemű életrajzi vonatkozással spékeljem meg. Ha arra érdemes leszek, majd megteszi ezt helyettem az utókor. Most a jelenben viszont legyen elég annyi, hogy az élet értelme: szeretni és szeretve lenni – a többi csak köret.

A kiállítás július 21. és 31. között tekinthető meg.

Szólj hozzá!

Címkék: art kiállítás

A bejegyzés trackback címe:

https://szuperapu.blog.hu/api/trackback/id/tr105560219

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása