2011.02.11.
09:58

Írta: szuperapu

Váró

Végre felújítják kis hazánk egykor volt legszebb vasúti váróját, a gödöllőit. Hát ideje volt. Illetve ideje lett volna már. Talán még azelőtt, hogy Európa politikai prominenseit ideinvitáljuk. Nem mintha most látnák a méltatlanul elpazarolt épületet és a szégyellni való - de egyébként magyar viszonylatban átlagosnak mondható - környéket. Persze akkor se látnák, ha szép lenne. Mert nem hiszem, hogy bárkinek is megfordult a fejében, hogy ezek a fontos emberek esetleg vonattal is leutazhatnának a tárgyalások helyszínére. Mindegy. Mellékszál. A lényeg hogy lesz egy szép múzeum a sínek mellett. Az utazóközönségtől jól elzárva, biztonságban. Az utazóközönség meg majd várakozik a kihelyezett két konténerben ezentúl. Vagy a vágányok mellett. Mert ennyit érdemel.

1 komment

Címkék: utazás emberek

A bejegyzés trackback címe:

https://szuperapu.blog.hu/api/trackback/id/tr525560188

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

59991 2011.02.22. 20:37:44

Amikor elkezdtem olvasni a posztot, felment bennem a pumpa. Aztán amikor a végére értem, lenyugodtam. =) Azaz inkább =(((. Mert rohadjon meg az összes barom, aki ezt kitalálta. Nyilván könnyű nekik, életükben sem utaztak vonaton, mert kocsijuk van. Legyen a múzeum kitéve a zakatolásnak meg a vaspornak, a pórnép meg dögöljön meg, ha visszaviszik az ideiglenes várókat, a konténereket. Igen, sajnos ennyit érdemlünk. Jó, hogy nem csak én látom így.
süti beállítások módosítása