2009.08.13.
19:22

Írta: szuperapu

Ajánlom magamat

Na azért a kiállítás megnyitó után is van élet...! Zajlanak a történések rendesen. Kedvenc popkult blogom az MNB például meginterjúvolt, akit érdekel az itt elolvashatja. És voltam a Szigeten is minek következményeképpen most úgy érzem magam mint aki átesett két tömegverekedésen majd azután kimosták a gyomrát, persze nem is van messze az érzet a valóságtól. A történet nagyobbik szegmensét itt olvashatjátok. Vasárnap még kinézek kell az edzés ha bírni akarom az Azfeszt megpróbáltatásait, amit itt ajánlok mindenki szíves figyelmébe.

5 komment

Címkék: sziget art azfeszt

2009.08.11.
07:09

Írta: szuperapu

Már megint

Értem én a szervezők szándékát, sőt valamilyen szinten dicséretesnek tartom, de valahogy jó magyar szokás szerint már megint félrecsúszott valami a Szigetes Z.A.R.E. körül. Átvettünk megint egy kezdeményezést, aztán a hazai viszonyokra gyúrva sikerült belevinni egy ki rossz szájízt.
Mert miért kell minden ilyen megmozdulást arra használni, hogy elmúlt rendszer letűnt idejének elfeledett sztárjait rángassuk elő a feledés jótékony homályából. Nem értem, hogy mit keres Bródy János, a Korál, az LGT a programban? Nagy Feró a MIÉP-es és Pannon Rádiós múltjának megfelelően valami hülye irredenta szöveggel mosakodik a szélsőjobbos rajongói előtt és hasonlóan béna benyalással próbálkozik a másik oldalon csak, hogy újra visszamászhasson a világot jelentő deszkákra.
Ja, és hol vannak azok a punk zenekarok, akik tényleg nap mint nap kiállnak a rasszizmus ellen…?? Esetleg nem szalon- (és/vagy piac-)képesek?

2 komment

Címkék: zene sziget

2009.08.10.
17:19

Írta: szuperapu

Vége

A kiállítás-megnyitóim után leesik az adrenalin szintem.
Talán ennek is köszönhető, hogy pár nappal később visszanézve totális bukásként gondolok az egészre. Tudom nem szép tőlem, de nem számít, hogy kik és hányan voltak ott, mert sokkal nagyobb súllyal esik latba az hogy kik nem jöttek el. (És most nem azokra gondolok, akik a tér-idő kontinuum zavarossága okán indokoltan és igazoltan maradtak távol, hanem azokra, akik nem érezték át annak jelentőségét, hogy ez nekem mennyire fontos esemény.) De persze a borús hangulatomon az is taszít egyet, hogy már megint nem változott semmi, nem lettem se híres, se gazdag. És nem is mozdultam el egy tapodtat sem ennek irányába…

13 komment

Címkék: gondolat kiállítás

süti beállítások módosítása