2007.08.03.
13:14

Írta: szuperapu

Forma 1

A sétáló utcában a mozgó utcai árusok árukínálata egyik napról a másikra gyökeresen megváltozott. A horgolt pulóverek és a csipketerítők helyét átvették a Ferrari feliratú baseballsapkák és Mercedes-es szürke pólók. Ebből arra következtetek, bár nem vagyok nagy rajongója a technikai sportoknak, hogy valószínűleg a hétvégén lesz a Forma 1 magyarországi futama. Tavaly ezt a rengetek német ajkú turista tömeges megjelenése jelezte. Úgy látszik Michael Schumacher visszavonulása a magyar turizmust is jelentősen befolyásolja.

Szólj hozzá!

Címkék: emberek

2007.08.03.
10:41

Írta: szuperapu

Majd

Hát idén úgy fest a dolog, hogy nélkülem, illetve a plakátjaim nélkül kerül megrendezésre az óriásplakát-kiállítás. Ez van. Talán idén túl sok időm volt agyalni rajta, nem voltam elég spontán... Jövőre talán újra megpróbálom. Kapkodósan.

Szólj hozzá!

Címkék: arc

2007.08.02.
15:26

Írta: szuperapu

Letöltök

A legutóbbi Rock am Ring közvetítés során, amit az MTV2-n adtak, kicsi szerelmetes feleségem igencsak megkedvelte a Linkin Parkot, illetve konkrétan az új albumukat. Hát én meg beszereztem neki. Hát most elég sokat hallgatom én is...
De azért nem fáj, csak fura, hogy kamaszkorában a Bonanza Banzai-ért rajongott. (Akkor biztos nem álltam volna szóba vele.)

Szólj hozzá!

Címkék: zene feleségem

2007.08.02.
13:06

Írta: szuperapu

Megnyitó

Tegnap összcsaládilag lerándultunk Siófokra a Tehénparádé megnyitója kapcsán. Nyilatkoztam jobbra-balra, megnéztük a teheneket, ettünk spagettit. Majd egy kalandos fürdőruha vásárlás után vacogtunk egy kicsit a tó hűs vizében. Mindent összevetve jól szórakoztunk. Este meg lemaradtunk az RTL Klub híradójáról, ahol három egész mondatot mondhattam el a tévénéző gyerekeknek, okosan.
És lemaradtunk a királyi televízió Este című műsoráról is ahol az arc óriásplakátok kapcsán vágóképként mutatták az egyik pályamunkámat.


3 komment

Címkék: tv tehenek

2007.07.30.
11:55

Írta: szuperapu

In memoriam

Vannak meghatározó emberek. És vannak olyanok akik ezeknek a meghatározó emberek számára is viszonyítási pontnak számítanak. Ilyen Ingmar Bergman, és ilyen lesz amíg filmek lesznek, vagy a filmkészítés szóba kerül. Ingmar Bergman sosem kerül múltidőbe, mert van ami múlhatatlan.
De a halállal sakkozva senkinek sincs esélye!

Szólj hozzá!

Címkék: gyász

2007.07.30.
10:10

Írta: szuperapu

Kész

A nejem hathatós közreműködésével sikerült befejeznem az idei tehén dekorálást. Egy nagyon picit látszik rajta a sietség, és a lakkozás idén sem sikerült, de azért megjárja. A tavalyival ellentétben ez inkább gondolatébresztő, a bennem lakozó harcos környezetvédő munkája. És hát itt már a stílus alapján felismerhető vagyok. Annak aki ismer...
És link a képek között.

2 komment

Címkék: környezetvédelem tehenek

süti beállítások módosítása