2007.06.29.
14:41

Írta: szuperapu

Játszótér

Megvalósulni látszik a lányok álma, egy saját külön bejáratú játszótér. Nem nagy, és nem is teljeskörű szolgáltatást nyújtó, de bővíthető. Sikerült megfelelő gyártót találnunk, és egy logótervezés jövő héten esedékes díjából meg is van.
Rajzoltam a gyerekeknek egy játszóteret...(két óra alatt).


Szólj hozzá!

Címkék: gyerek kert

2007.06.29.
14:24

Írta: szuperapu

Kommunikáció

Nem működik lassan már semmi sem rendesen.
A papírboltban sikerült megzavarnom az eladó csajt azzal, hogy C6-os borítékot kértem. Fiatal kora sem menti fel az alól, hogy a postai szabványboríték, és a mutogatós kódsorok sem bírták normális működésre.
Viszont mosolyogva végigmutogatta az összes papírtasakot.

Szólj hozzá!

Címkék: vásárlás

2007.06.29.
12:52

Írta: szuperapu

Szökőkút

Érdekes megbízással talált meg az egyik jóbarátom a múlt héten. Arra kért tervezzek egy pár szökőkutat. Modern, fiatalos, művészi igényű szökőkutakat. Nem nagyon akart megindulni az agyam a témában, de jelentem, hogy úgy néz ki talán sikerül betömni a piacon tátongó lyukat. Talán.
Feltéve, ha sikerül piacképessé tennem a terveimet.


Szólj hozzá!

Címkék: art

2007.06.27.
20:36

Írta: szuperapu

Kiegészítés

Update jelleggel szeretném megjegyezni, hogy szerintem mindenki verje meg a hozzá legközelebb eső újságírót, majd vezeklésképpen orálisan elégítsen ki egy rendőrt. Az igazságot meg tessék elfelejteni! Az fáj. És akkor téma lezárva.
Szép álmokat!

Szólj hozzá!

Címkék: hangulat

2007.06.26.
15:35

Írta: szuperapu

Furcsa

Furcsa egy ország a miénk. Fiatal lányok rendőröket erőszakolnak meg, tényfeltáró újságírók a saját kiskorú gyerekükkel veretik meg magukat, és még ki tudja mi lappang a mélyben. Még jó hogy a habfehér lelkű rendőrség, az ügyészség, a politikai elit olyan jól végzi a dolgát...
Vannak azért ugye a világban jobb helyek?!?

1 komment

Címkék: emberek

2007.06.25.
21:47

Írta: szuperapu

Ha jól működne

Mint az tudva levő, az unatkozó nyugdíjasok egyszer szétkapták a világot, és aztán direkt rosszul rakták össze. Na ezért van az, hogy időnként olyan kijelentésekkel futok össze, mint az hogy az anarchizmus egyenlő a káosszal. Ha minden jól működne, akkor mindenki tudná, hogy az anarchia egyenlő a szabadsággal, ami annak ellenére, hogy mifelénk mindig is rendszeridegen volt és lesz, hatalmas jelentőséggel bír az emberiség történetében. Például a jóisten a tenyérrel szembefordítható hüvelykujj mellé szabad akaratot is adott nekünk. Biztos nem azért hogy aztán azt szabályokkal, törvényekkel, parlamenttel, és egyéb úri huncutságokkal lenullázzuk.
Persze a szabadság fölöttébb rémisztő dolog.
Főleg annak, aki kalitkában élte le az életét.

1 komment

Címkék: anarchizmus

süti beállítások módosítása