2007.04.07.
09:52

Írta: szuperapu

Ittvan.org

Elindult az ittvan.org honlap, a címlapon pedig ott virít két pólótervem!
Ezekkel népszerűsítem és támogatom a kezdeményezést. Egyszer talán felkerül a harmadik tervem is, és majd szavazni is lehet. És talán meg is lehet majd vásárolni. 

Szólj hozzá!

Címkék: póló art

2007.04.06.
22:41

Írta: szuperapu

Tojásgránát

Nyakunkon a húsvét. És persze ez az ünnep is lassan másról sem szól mint az ajándékozásról, vásárlásról, fogyasztásról. A kis félszemű kínai barátom igazából még mindig nem érti az egész ünnepkört, lévén nem keresztény, de az üzletre ő is ráhajtott már. Váltig bizonygatta, hogy tojásgránát alakú öngyújtó nagyszerű és alkalmi vétel lenne. Alkalmi. Persze. Bár a Jézus Krisztus Szupersztár filmváltozatában...


Szólj hozzá!

Címkék: vásárlás

2007.04.04.
11:08

Írta: szuperapu

Készülődünk

Úgy áll a dolog, hogy a naplómat illusztráló firkák alapján készült képekből két önálló kiállításom is lesz az idén. Az egyik "kicsit béta" címmel a Tandem Caféban, mondhatni hazai pályán. A szervezkedés folyik, de pontos dátum a körítés ködbevesző volta miatt, nem bír még határozott körvonallal. Május eleje..., vagyis nemsokára.
Néhány kép is hiányzik még a kollekcióból, szóval aki szívesen látná valamelyik illusztrációt szép színes szélesvásznú változatban egy kocsma falán, akkor az jelezze. Avagy lehet szavazni!

Szólj hozzá!

Címkék: art kiállítás

2007.04.02.
13:22

Írta: szuperapu

Napló

Húgomtól és kis családjától megkaptam születésnapom alkalmából Che Guevara motoros naplóját. Ez a világnézetemet tekintve nem bír nagy hírértékkel, ráadásul tudvalevő hogy naplót olvasni jó... Viszont. A sógorom információja szerint a nyíregyházi Alexandrából visszaküldték Che és Castro könyveit, ezeket a továbbiakban nem árusítják.
Politikai korrektség?
Cenzúra?

2 komment

Címkék: ajándék

2007.04.02.
12:39

Írta: szuperapu

Vogonok

A turai önkormányzattól kijött két vogon, hogy helyszíni szemlét tartson a házunknál. Tették ezt azon okból, hogy január közepén beadtunk egy kérelmet a lakhatási engedély kiadásának ügyében. (Az ügyintézési idő mellesleg 30 nap.) A kiérkező két vogon, nemhogy nem egyeztetett velünk időpontot, de se köszönni, se bemutatkozni nem voltak hajlandóak, persze lekötötte az energiájukat a tervrajzon való eligazodás, illetve hogy kisakkozák, hogy melyik szám jelöli a vízszintest és a függőlegest az ablak méreteinek leírásában.
El kéne stoppolni innen. Messzire.


Szólj hozzá!

Címkék: ügyintézés

2007.04.02.
12:31

Írta: szuperapu

Bukta

Sajnos a nejemnek most nem lett igaza...
A vízilabda vb előtt úgy gondolta, hogy elég lenne egy szerb-magyart lezavarni az aranyért, a többiek meg játszhatnának a harmadik helyért. Hát, nagyon nem jött be ez a fajta esélylatolgatás. Bár az elődöntő egyetlen szerb résztvevője sokat tett azért, hogy a döntőben ne a magyar fiúké legyen a dicsőség, azért tisztán látszik hogy nincs lefutott meccs ebben a sportágban sem.

Szólj hozzá!

Címkék: sport vizipóló

süti beállítások módosítása