2011.01.03.
20:42

Írta: szuperapu

Bazdmeg

Azok akik ismernek, tudják, hogy a stílusom élőszóban csak annyiban különbözik a jelen blogban megjelentektől, hogy itt nem található semminemű trágárság. Ennek oka, hogy odafigyelek a kedves internetező gyerekek lelki és erkölcsi fejlődésére. Annak ellenére, hogy tudom, a gyerekek zökkenőmentes fejlődését nem egy bazdmeg, vagy egy fuckyou akasztja meg.
Hanem az, ha a tévében, az utcán és otthon, nyílt vagy burkolt zsidózást, cigányozást, buzizást hallanak. Ha látják, hallják és közben tudják, hogy nyilvánvaló hazugságok tömkelegét okádják magukból a politikusok, a kormányszóvivő, a hivatalnok, a bértollnok.
És leginkább az nyomoríthatja meg a lelküket, ha látják hogy félnek a szüleik kimondani és leírni az igazságot.

1 komment

Címkék: gyerek emberek

A bejegyzés trackback címe:

https://szuperapu.blog.hu/api/trackback/id/tr665560171

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

10155 2011.01.04. 09:33:09

demokrata nem fél a más véleményűektől és nem is félelemkeltéssel akarja érvényre juttatni a saját igazát. aki így cselekszik, az valami más, de biztosan nem demokrata. http://en.wikipedia.org/wiki/Radbruch_formula ez itt fenn valami olyasmit jelent, mint hogy "az erkölcs a jog alapvető eleme, és ha egy törvény ezt alapjaiban sérti, akkor nem rendelkezik a törvényesség kritériumával, így nem válik alkalmazhatóvá".
süti beállítások módosítása