2009.02.26.
10:05

Írta: szuperapu

Meseszerű

Tegnap este két gondolat foglalkoztatott erősen. Az egyik, hogy ki kellene próbálni a Corvin 3D-s vetítőtermét, a másik hogy a most olvasott Gaiman könyvből miért nem csinál mondjuk Tim Burton animációs filmet? Nos, így oldódjon meg minden probléma egy csapásra! Március 12-én lesz a Neil Gaiman Coraline című könyvéből készült animációs film premierje A Corvin 3D-ben, és a filmet az a  Henry Selick jegyzi aki anno a Karácsonyi lidércnyomással debütált.
Megyek is jegyet venni...

3 komment

Címkék: film könyv

2009.02.24.
09:51

Írta: szuperapu

Összeesküvés

A jobboldalon nagy hagyománya van a paranoiának. Írtam is egyszer már róla, hogy milyen vad, ám közkeletű összeesküvés elméletek vannak arrafelé, de a most olyanba szaladtam bele, ami földhöz vágott.
Értem én, hogy a szerencsétlen lúzerek a nyomorukat nem magyarázhatják önmaguknak a saját tehetségtelenségükkel és lustaságukkal, egyszerűbb ha a komcsik (buzik/zsidók/liberálisok) világméretű ármánykodására fogják azt. De hogy a cigányokat ért támadásokat is a kormány által utasított titkosszolgálatok nyakába varrják már tényleg sok! Ki az az épeszűnek tartott ember, aki úgy gondolja, hogy egy ötéves gyerek meggyilkolásával bárki is elterelheti a figyelmet a 30 százalékkal megugrott törlesztőrészletről?!?
Meg hogy a jobboldalt ezzel akarnák lejáratni. Persze..., mert egyébként szalonképesek a helyi fasisztoid véglények...

4 komment

Címkék: hírek fasizmus

2009.02.23.
15:11

Írta: szuperapu

Téli mese

Nem vagyok oda téli időjárásért, a havat meg kimondottan utálom, de a hétvégén sikerült jól érezni magamat a szabadban. És természetesen a tündérhercegnőim keze van a dologban...
Kimentünk az erdőbe és a szikrázó napsütésben szánkóztunk. Csúsztunk, borultunk, hógolyóztunk. Érdekes módon azt a mínusz 4 fokot sem éreztük, sőt, inkább melegünk volt. Gyerekkoromban szórakoztam ilyen jól utoljára, téli körülmények között.
(Havat lapátolni, hóesésben vezetni, és hidegre való tekintettel fokozott fahasogatásra kényszerülni továbbra is utálok.)

Szólj hozzá!

Címkék: gyerek kirándulás

süti beállítások módosítása