2009.06.09.
12:04

Írta: szuperapu

Jogok

Kedvenc cipőmárkám honlapján indult egy design pályázat, és mivel egy másik projekt kapcsán már kapcsolatba kerültem cipőtervezés címén a céggel ezért megkerestek, hogy nevezzek én is. Sajnos mivel a szerzői jogokat, ők is a hazai gyakorlat szerint kezelik, és ennek a gyakorlatnak megfelelően bicskanyitogató kitételekkel* spékelték meg a részvételi szabályzatot, kénytelen voltam nemet mondani az egyébként szimpatikus felkérésnek.
Mert szerintem a szellemi termékek elidegeníthetetlenek, és a Converse ezen gyakorlata nem más, mint átverés, illetve lopás. Kár, mert nagyon szép terveket és lelkes fiatalokat vonultat fel a microsite.

*Alkotások feltöltésével a Résztvevők egyértelműen és visszavonhatatlanul, térítés nélkül a Szolgáltatóra ruházzák az alkotások teljes körű felhasználásának jogát. A Szolgáltató jogosult többek között az Alkotásokat saját gazdasági tevékenysége során felhasználni, átdolgozni, a felhasználás jogát harmadik személyre részben vagy egészben átruházni. A Résztvevők kifejezetten lemondanak a Szolgáltatóval szemben az Alkotásokkal kapcsolatos valamennyi esetleges követelésükről.

Szólj hozzá!

Címkék: internet art pénz cipő

A bejegyzés trackback címe:

https://szuperapu.blog.hu/api/trackback/id/tr745559880

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása