2009.04.22.
17:31

Írta: szuperapu

Építkezések

Azon törtem a csinos kis kobakom, hogy mit csináltam volna, ha házunk felújítása során azzal álltak volna elő a melósok, hogy igaz hogy egy-két évvel csúsznak, és kialkudott összeget már rég elköltötték, de mivel még a negyedével sem végeztek kérnek még egy véka pénzt? És mit csináltam volna, ha még ráadásul nekiállnak zsarolni, meg fenyegetőzni, hogy ha nem fizetek, akkor elviszik az általam megvásárolt építőanyagokat?
Hát a 4-es metró ugyanilyen, csak kicsit nagyobb…

2 komment

Címkék: hírek emberek pénz

A bejegyzés trackback címe:

https://szuperapu.blog.hu/api/trackback/id/tr755559841

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

89754 2009.04.23. 08:55:39

A DBR metro is tudta volna fúrni az alagutakat, hiszen alagútfúró is, csak biztos egyeseknek nem volt érdeke, inkább bevettek még egy franciát, akikkel amúgy is olyan jó kapcsolatunk volt az új BS felépítése kapcsán. Volt szerencsém belepillantani a generál szerződésbe és valami iszonyat előnytelen. Csak két állomás költségvetését láttam, abban 90.000 Ft/m3 beton árral, ami normális esetben pl. a Holcimtől 10-14.000 Ft között már megvásárolható, szuper minőségben és időre... Arról mindenki hallgat, hogy a két ár közötti különbözet hová vándorolhat. Egy biztos, nem azok zsebébe, akik járulékaiból és közterheiből finanszírozzák. A Bamco meg no comment.... ha eleve áron alul szerződik, és úgy van vele, hogy majd zsarolok, az visszafelé is elsülhet (lásd most). Hiszen az alagút nem lett hosszabb vagy szélesebb az árajánlatuk megtétele óta. Tehát a paraméterek maradtak, a szerződések euroban vannak a külföldi kivitelezőkkel. Így nem igazán értem a problémájukat.

6808 2009.04.23. 14:00:04

a 4es metró történetében van még kismillió sztori, amiről nem tudunk sztem. pl nem úgy fizetted ki, ahogy megbeszéltétek, hanem váltóban. ráadásul, ígértél a managernek a zsebébe külön is, de ő még nem kapta meg, ezért bosszús. a reggeli sörökkel is elmaradtál, vagy melegek voltak. ráadásul, a legdrágábbat választottad, mert ők is ígértek neked egy trópusi nyaralást cserébe.. a megbízó korruptabb, és pénzszóróbb volt ebben az ügyben, mint amennyire pofátlan a kivitelező. szerintem.
süti beállítások módosítása