2009.03.28.
14:19

Írta: szuperapu

Recycled

Ez a nagy gazdasági válság egy valamire jó: megtanít spórolni. És legitimálja  kotyvasztást, amit én oly nagy élvezettel szeretek művelni.
A maradékok egyik legjobb felhasználási módja nálam az omlett. Pár perc alatt kész és meglehetősen laktató. A spájzban kallódó zöldségeket (pl. hagyma, sárgarépa, gomba, petrezselyemzöld, cukkini, zeller, stb.) szabadon választott keverési arányban apróra vágva kis olajon megfonnyasztjuk, rádobjuk a hűtőben talált sonkát felcsíkozva, szórunk rá egy kis szezámmagot, majd az egészre rázuttyantunk 4-5 habosra vert tojást. Amikor az alja megsült egy tányér segítségével megfordítjuk, kicsit még sütjük, majd megszórjuk reszelt sajttal és félbehajtjuk, majd azon melegében befaljuk.
Kisérhetjük sörrel, borral... jóétvággyal.

Szólj hozzá!

Címkék: tojás zöldség

A bejegyzés trackback címe:

https://szuperapu.blog.hu/api/trackback/id/tr265559815

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása