2008.01.04.
09:35

Írta: szuperapu

Például

Ana filmes játékából akár azt a téves következtetést is le lehetne vonni, hogy én értek valamelyest a filmekhez. Pedig leginkább csak addig terjed a tudományom, hogy tetszik-e az adott műalkotás avagy nem. Nos, a tegnapi freeblogos mozilátogatás alkalmából megtekintett Plasztik szerelem tetszik. Rég láttam ilyen jól összerakott többrétegű filmet, agyas de szórakoztató, lehet rajta nevetni, és lehet rajta sírni. Olykor egyszerre. Ajánlom mindenkinek, mert nem csak ingyen éri meg megnézni. Blog közeli embereknek különösen ajánlott, olvasónak naplóírónak egyaránt, hogy egy sarkított példán át mindenki lássa, hogy egy virtuális valóságon át hogyan lehet eljutni a tényleges emberi kapcsolatokhoz.

3 komment

Címkék: blog film

2008.01.03.
14:34

Írta: szuperapu

Felelősség

Hát lassan-lassan fény gyúl itt a nagy rögmagyar valónak nevezett homályzónában, és a felelősök mostantól felelőségre lesznek vonva. De legalábbis a tegnapi vasúti bohóckodásnak következményei lettek, és hullottak a fejek. Mégpedig a felsővezetésből, erős szórással, hatékonyan. Hasonlóképpen kellene az összes elvadult állami cégnél, és akkor egy élhetőbb hont tudhatnánk magunk körül. Nem lennénk kiszolgáltatva elmebetegeknek nap mint nap, nem kezelnének értelmi fogyatékos kiskorúként, és nem herdálnák el az adófizetők pénzét. Talán.
Az irány és a módszer adott, sőt, kipróbálás alatt van.
Előre...!

5 komment

Címkék: pénz vonat

2008.01.02.
12:54

Írta: szuperapu

Tervek

Elkezdődött!
Ha olyan lesz mint, az első napja akkor, tele lesz a ház a barátainkkal, másnapos leszek, és havat lapátolok egész évben. Ez utóbbi nem sok jóval kecsegtet úgy globálisan, de legalább a felmelegedés ki van pipálva. Ami előre látható, hogy lesz egy olimpia és egy 15 éves érettségi találkozóm. És sokat fogok dolgozni...
Nehéz lesz a 2007-es évet felülmúlni, főként, hogy nem készülök önálló kiállítással, és már a teheneket is unom egy kicsit. De talán idén összedobom a régóta érlelt mesekönyvet, mert lassan már csak az unokáimnak tudok vele élményt szerezni. Tervek vannak, idő is, előttünk az év!


14 komment

Címkék: barátok időjárás

süti beállítások módosítása