2008.12.11.
11:38

Írta: szuperapu

Díszkivilágítás

Gazdasági válság ide, takarékoskodás oda, karácsony előtt megbolondulnak az emberek. És most nem arra gondolok, hogy ilyenkor mindenkin elhatalmasodik a fogyasztási ösztön és mindenki kényszeredetten próbálja tárgyiasítani az érzéseit, hanem a mostanában elharapódzó díszítési lázra. Nem csak a nagyvárosok frekventált utcáinak felcicomázására, hanem a családi házak sokszor a tulajdonosának ízlésbeli hiányosságát hirdető kivilágítására is. Kicsiny falunk lakói is szép számmal gondolhatják úgy, hogy ezzel megerősíthetik ünnepi hangulatukat, illetve azt a világ elé tárhatják. Lelkük rajta. Egy biztos, a lányaim óvodából hazavezető útját sikerült ezzel megszínesíteni.

1 komment

Címkék: falu

A bejegyzés trackback címe:

https://szuperapu.blog.hu/api/trackback/id/tr435559725

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

83035 2008.12.14. 12:21:22

Ugye-ugye. A gyerekek legalább nem arra gondolnak, hogy milyen ízléstelen egy-két ház. Általában ezek a látványok inkább lenyűgözik őket. =)
süti beállítások módosítása