2007.06.21.
22:39

Írta: szuperapu

Kertrendezés

Mióta itt lakunk, azóta ez a legnagyobb vihar amit átvészeltünk. A völgyben vagyunk és nem jellemző a túl nagy légmozgás, de ezt a régi tetőnk nem bírta volna ki. A sötétben még nem tudtam szemrevételezni a kertet, de a gyümölcsfáinkat biztos rendesen legallyazta ez a piszok nagy szél. Félelmetes volt. De legalább most egy darabig nem kell locsolni a füvet.

Szólj hozzá!

Címkék: vihar

2007.06.21.
14:15

Írta: szuperapu

Fülön keresztül

Ma is lenne mit csinálnom, de ez az iszonyatos időjárás igencsak megvisel. Pedig általában jól tolerálom a meleget, de úgy látszik a tűrőképességem határához érkeztem. Próbálom a füleimet sivatagi róka módjára használni, ha már vizuálisan annyira nagy a hasonlóság, de semmi kézzelfogható eredmény.
Csak a kreativitásom párolog lassan el...


Szólj hozzá!

Címkék: meleg

2007.06.21.
12:18

Írta: szuperapu

Nincs

Pánik!
Csütörtök dél, illetve már délután van, és sehol sincsen Magyar Narancs.  Ilyet csak előfizető korban éltem meg. De most mi van?

Szólj hozzá!

Címkék: újság

2007.06.21.
10:11

Írta: szuperapu

Lelkiismeret

Mindkét lányom kissé csámpás. Sajnos ebben is rám hasonlítanak. Ebből kifolyólag, mármint a mozgásszervi eltérés miatt, az ortopédiára utalták a kisebbiket. Be is utaztak kicsiny falunkból Kistarcsára a kórházba lányok a kijelölt időpontban. Hőségben, tömegközlekedve. Ahol közölték velük, hogy a rendelés elmarad, mert a doktor úr nem ér rá.
A berendelt mintegy negyven kiskorú és az őket kísérő tb fizető állampolgár meg le van szarva! Nem fontos. A fizetés megvan, a magánpraxis jól megy. A klimatizált Alfában még meleg sincs.
Nem a biztosítási rendszerben van a hiba, még csak nem is az aktuális pártállású minisztériumban. Ez nem pénzkérdés. Ez lelkiismeret és emberség kérdése. És ezért van ott a magyar egészségügy ahol van.

1 komment

Címkék: gyerek orvos

2007.06.19.
12:51

Írta: szuperapu

Kamikázé

Én 70 év fölött nem adnék senkinek sem jogosítványt! Ezzel csökkenthetnénk a Összevont Szemöldökű Nyugdíjasok Kamikaze különítményének egyre terebélyesedő létszámát.
Tegnap is sikerült egynek akcióba lendülnie kicsiny falunk főutcáján, de hála az égnek áldozatai megúszták a frontális karambolt, és csak ő lett a Kommandó hősi halottja.

Szólj hozzá!

Címkék: autó kommandó

2007.06.19.
12:03

Írta: szuperapu

Az én könyvem

Köztudomású, hogy rajongója vagyok a könyveknek. Úgy általában. Körülbelül úgy vagyok a könyvekkel, mint Gombóc Artúr a csokoládéval..., van amelyiket a szerző, van amelyiket a téma, a mondanivaló, a borító, a képek, vagy éppen a tördelés miatt veszem meg. Szóval a világ összes pénzét el tudnám költeni egy könyvesboltban.
Nagy Gergely Angst című regénye egy képregényíróról szól, és vannak benne média anarchisták, és...
És jó a borítója is.
Régen kattantam rá egy könyvre. Csak két gondolat bujkál bennem. Az egyik hogy valaki szólhatott volna a szerzőnek, hogy amikor már a hatos metrót is átadják valószínűleg már nem lesznek nyomdai levilágítók, tekintve, hogy már most se nagyon vannak a CTP-nek köszönhetően. A másik, hogy melyik URH nótában van az a sor, hogy "tízmillió pokolgép ketyeg"???


Szólj hozzá!

Címkék: könyv

süti beállítások módosítása