2007.04.27.
12:26

Írta: szuperapu

Kapcsolatok

Annak ellenére, hogy zajlik az életem és sok zártkörű és/vagy exkluzív helyre hívnak, továbbra sem megy a smúzolás avagy finomabban szólva a kapcsolati hálóm bővítése. Igazából el sem megyek ezekre a megnyitókra, divatbemutatókra, filmvetítésekre. És ezzel jól kitolok magammal. És ettől szarul érzem magam.

Szólj hozzá!

Címkék: emberek

2007.04.27.
12:12

Írta: szuperapu

Meghívó

Hogy a közélet május 10-ig se legyen mentes tőlem, 4-én a Margitszigeti Holdudvarban próbálom magamra vonni az általános figyelmet. Jelesül az ittvan.org szervezésében megtartott t-shirt kiállítás és launch party-n. Az egyik pólóm ráadásul kereskedelmi forgalomba kerül, onnan meg nagy példányszámban a jó ízlésű vásárlókhoz és a rajongókhoz.

2 komment

Címkék: póló kiállítás

2007.04.25.
14:41

Írta: szuperapu

Meghívó

A körülmények furcsa egybeesésének és az univerzum ármánykodásának ellenére mégiscsak lesz kiállításom a Tandem Caféban. Lesz megnyitó, lesz buli, remélem kisebbfajta tömeg is lesz...
Csak áttéved a Nagycsarnokból egy csapat japán turista...
Ja, a meghívó jobbra.


Szólj hozzá!

Címkék: kiállítás Tandem Café

2007.04.24.
20:14

Írta: szuperapu

Hülye

Szeretnék nem-hülye lenni.
De nem akar menni a dolog.
Ennek most például egy szerencsétlen autóstársam itta meg a levét egy keményebb koccanás következtében. Én elbambultam ő meg nem rendelkezett akkora rutinnal ami felvértezte volna hülyeség ellen.
Ez van.

2 komment

Címkék: autó baleset

süti beállítások módosítása