2006.09.24.
20:02

Írta: szuperapu

Majdnem

Ma majdnem sikerült összetörnöm egy szőke cicababát a divatterepjárójával egyetemben. A lelkem ugyanis figyelmen kívül hagyta a kereszteződés lámpás voltát, vagy legalábbis úgy gondolta, hogy rá nem vonatkozik a tiltó jelzés. Viszont széles mosollyal integetett. Pedig ha tudta volna, hogy:
1. a seggem alatt guruló Renault 5-ös bontóra van szánva, többek közt a rossz féke okán,
2. a jobb térdem porcleválása ma a bútorcígölés közben tovább súlyosbodott, akadályozva ezáltal a pedálkezelést,
akkor biztos megszeppenve áldotta volna a jó szerencséjét.

Szólj hozzá!

Címkék: autó emberek

2006.09.24.
19:56

Írta: szuperapu

Anyád

Ma a lépcső fémszerkezetének újbóli átmázolása közben eszembe jutott egy nem is olyan régi incidensem a szobafestőkkel. A műterem kapcsán ugyanis kiderült számukra, hogy én is meg a nejem is festők vagyunk, és nem értették miért velük festetjük ki a házat. Ha már.
Anyád vakbelét meg vegye ki egy állatorvos!

Szólj hozzá!

Címkék: lépcső festés

2006.09.23.
22:33

Írta: szuperapu

Ivartalan szaporodás

Ma a lányaim földigilisztákat szaporítottak. Természetesen mechanikus úton. Ami azt jelenti hogy a kis szőke, kék szemű tündérhercegnők a kicsi kezeikkel széjjeltépkedtek egy szerencsétlen egyedet, így hozva létre belőle többet.
Nagyon jól szórakoztak.
És most már a giliszta sem magányos.

Szólj hozzá!

Címkék: gyerek állat

2006.09.22.
20:58

Írta: szuperapu

Mégsem

Mégse nem ejtették foglyul az ádáz nyugdíjasok gyermekkorom kedvenc bábfiguráit. Nagy megkönnyebbülés. De nagy bizonytalanság is, mert ha nem így, akkor más ez eddig ismeretlen csapásra készülődnek...

Szólj hozzá!

Címkék: kommandó

2006.09.22.
15:06

Írta: szuperapu

Mazsola elrablása

A felfokozott hangulatot kihasználva koncentrált támadásba lendült az Összevont Szemöldökű Nyugdíjasok Kommandója! Az egyik jól képzett tagjuk finom pszichoterrorral próbált rákényszeríteni, hogy átadjam az ülőhelyem. De szerintem Mazsola, Tádé és Manócska elrablása a televízió székházából is az ő számlájukra írható.
De ezzel betelt a pohár!
Viszem is a láncfűrészt a szervizbe.



Szólj hozzá!

Címkék: kommandó

2006.09.22.
11:08

Írta: szuperapu

Összecsiszolódtunk

Tegnap összcsaládilag nekifeszültünk és kézi csiszolóval átfutottunk a felső szinten. Lakkozás előtt szükség volt rá, csak hát a csiszolók úriemberek ők nem görnyednek, ők gépeket tologatnak. A lakkozást végző festők is úriemberek. Mi meg...
Megcsináltuk. A kisasszonyok meg külön élvezték.
Utána takarítás, ami előrevetítette a jövőbeli nagytakarítások szörnyű rémét. Amit azonnal elhessegettem azzal, hogy három nőneművel lakom egy fedél alatt, ami durva hímsovinizmusnak tűnhet. És az is, de ez van.

Szólj hozzá!

Címkék: padló

2006.09.21.
12:07

Írta: szuperapu

Barátok

A nagylány reggel vadul kergetett egy csótányt barátkozási céllal, de nem jött össze a közelebbi kapcsolat, mert az ízeltlábú a jótékony sötétséget választotta a felfedezés örömei helyett. Így a kisasszony megint háziállat nélkül maradt.
Lehet hogy a kutyánk átmeneti pótlására előkeresem a csőgörényt.



Szólj hozzá!

Címkék: gyerek állat

2006.09.20.
14:08

Írta: szuperapu

Tisza

Egy pályázat okán, aminek leadási határideje holnap van, gőzerővel és ezerrel halakat rajzolok. Nincs is időm semmire sem, még blogot írni sem érek rá.



Szólj hozzá!

Címkék: pályázat art

2006.09.18.
12:16

Írta: szuperapu

Igazmondás

Meg van zavarodva kicsiny országunk lakossága. Merthogy egy vezető politikus az találta mondani, hogy a politikusok hazudnak. Sőt folyamatosan hazudoznak. Persze ezt eddig is tudta mindenki, nincs ebben semmi új. De!
Ha most azt hazudja, hogy hazudik, akkor igazat mond?!? Vagy... 

Szólj hozzá!

Címkék: emberek

süti beállítások módosítása