2006.07.21.
18:07

Írta: szuperapu

Szalonna

Ebben a hőségben ajánlott a könnyű étrend, a sok folyadék, a lédús gyümölcsök. Meg is kínáltam a családot egy kis dinnyével. A nagylányom viszont inkább szalonnát kért.
Végül is a nagyapám is mindig azt evett aratáskor...

Szólj hozzá!

Címkék: gyerek kaja

2006.07.20.
13:30

Írta: szuperapu

SMS

Ha már az egyik kereskedelmi tévé a főtámogató, akkor muszáj bulvárosítani a Cow Parade-t, vagy legalább valami sms-szavazósdit köríteni köré. Ez utóbbi meg is történt, lehet szavazni, meg nyerni. Kár hogy az én célközönségemnek még nincs mobiltelefonja...

Szólj hozzá!

Címkék: tehenek

2006.07.20.
13:27

Írta: szuperapu

Strandolunk

A hivatalokkal folytatott harc szüneteiben tegnap én is beszáltam a csajokhoz nyaralni egy kicsit. Kismedence, dinnye, sültkrumpli és rántott izék szigorúan eldobható étkészletből. Igazi strandérzés, sör nélkül.

Szólj hozzá!

Címkék: gyerek

2006.07.17.
12:29

Írta: szuperapu

Permetszer

A csótányirtás dacára, rengeteg ízeltlábúval kell osztoznunk az albérleten. Olyan szinten röhögnek a permetezésen, hogy a nejem szerint a cukros víz használata sem kizárt.


Szólj hozzá!

Címkék: csótány

2006.07.17.
12:02

Írta: szuperapu

Fényűzés

Mivel a lottón nyertem valamivel több, mint 14.000 forintot, megoldottá vált utólagos finanszírozással, a tetőtér mennyezeti lámpáinak beszerzése. A lányok kaptak egy repülőgépes és egy pillangós lámpát, az előtér és a hálónk meg mintás-vászonos-egyszerűt.
Ez aztán az igazi fényűzés!

Szólj hozzá!

Címkék: lottó lámpa

2006.07.17.
11:47

Írta: szuperapu

Csillagfény

A minap a Nyugatinál, a média által sztárolt, felkapott, és futtatott stylist, L.M. jött velem szemben a sleppjével. Nincsenek előítéleteim, de hirtelen azt hittem, hogy egy Bronski Beat klip forgatásába csöppentem a 80-as évekbe vissza.
Kicsit meg is hökkentem.

Szólj hozzá!

Címkék: celeb emberek

2006.07.17.
11:42

Írta: szuperapu

Tisza cipőben

Pénteken leadtam az anyagot az óriásplakátomhoz.
Ennek kapcsán megkérdezték tőlem, hogy hányas a lábam, és mivel ez nem egy cipőboltban történt kapásból visszakérdeztem, hogy miért. Kiderült, hogy a nyeremények között van egy Tisza cipő is. Hát...
Én olyan korban, és közegben szocializálódtam, hogy a mai napig nem csigáz fel egy ilyen cipő akármilyen trendi vagy retró is.
Én még akkor is azt hordtam amikor mások már Adidasban jártak. Vagy Nikeban.


Szólj hozzá!

Címkék: arc

süti beállítások módosítása