2006.07.08.
20:01

Írta: szuperapu

Millenáris

A Millenárison szaporodnak a tehenek. Ide került a Blaháról a tescós tehén, meg az Astóriáról a grilles. Ide kerülnek a megrongált majd helyrepofozott tehenek, meg amik veszélyeztetettek.
Mint egy menekülttábor...
(...mindenki itt van aki nem elég bátor - ahogy a költő mondja.)

Ja és a Manócsúszdának olyan sikere van, hogy a gyerekek még sorban állásra is hajlandóak azért, hogy lecsúszhassanak rajta.

Szólj hozzá!

Címkék: tehenek

2006.07.08.
19:59

Írta: szuperapu

Voltam a tévében

Most aztán tényleg rendesen benne voltam a tévében. Beszéltem, festettem, és még nem is csináltam magamból nagy hülyét. És ráadásul olyan időpontban volt amikor sokan azért nem láthatták, csak azok akiknek szóltam.
Egyedül az anyámnak szóltam.

Szólj hozzá!

Címkék: tehenek

2006.07.07.
12:37

Írta: szuperapu

GTA

Tombol az uborkaszezon, én is tombolok.
Konkrétan a munkavégzés helyett, a munka hiányában, nyomom a GTA San Andreast. Ami a legendásan híres béketűrésemet és pacifizmusomat nézve minimum furcsa.
De jól esik néha eltévelyedni.

Szólj hozzá!

Címkék: munka játék

2006.07.07.
12:11

Írta: szuperapu

Jókedvünk van

Meglódultak a dolgok. Sikerült hozzáférnünk a lakástakarék betétünkhöz, amiből hirtelen megoldhatóvá vált a felső szint burkolása. Már ki is választottuk a fürdőszoba csempéjét és padlólapját, és a szobák színeit. Ja és lesz kádunk is, rám való tekintettel persze nagy.
Szebb az élet, ha szebb a házad...?
A kedvünk most mindenesetre jobb.

Szólj hozzá!

Címkék: fürdöszoba

2006.07.05.
11:42

Írta: szuperapu

Titkosügynök

Újra mozgolódnak az Összevont Szemöldökű Nyugdíjasok! És ami igazán elgondolkodtató, hogy már titkosszolgálati módszerrel is nyomulnak. Szerencsére sikerült felfednem a bizalmamat kereső tagjukat. Pedig igen ügyesen próbálkozott egy kedvesnek látszó öregúr. Maga elé engedett a pénztárnál, látva, hogy az én kosaramban csak három darab zsemle van, míg az övé tömve van pizzával(!), jégkrémmel(!), és tejszínhabbal(!).
Ha vásárolt áruk fölött elsiklik a figyelmem, még be is jöhetett volna a próbálkozás...

Szólj hozzá!

Címkék: kommandó

2006.07.05.
10:02

Írta: szuperapu

Margitsziget

Tegnap rövid belvárosi tehén vadászat után, a nagyobbik lányom unszolásának engedve hajókáztunk egy kicsit. A Vigadótól a Margitszigetig. Séta, fagyizás, miegymás. Élvezték nagyon a csajok, gondoltuk is, hogy nem lesz gond az alvással...
De valami csoda folytán csak mi, a szülők fáradtunk el.


Szólj hozzá!

Címkék: kirándulás hajó

2006.07.05.
09:30

Írta: szuperapu

Balhé

Áll a balhé, áll a bál!
Annak ellenére, hogy borítékoltam a polgári körök és az egyházak (meg a zöldek, és az unatkozó nyugdíjasok) hőbörgését, végtelenül el vagyok keseredve. Agyon frusztrált, beteg nácik továbbra is minden alkalmat megragadnak a zsidózásra. Persze annak boldog tudatában, hogy a vallás a templomokban, a művészet meg a múzeumokban lakik.
És egyikben sem voltak soha.

Szólj hozzá!

Címkék: tehenek

2006.07.04.
12:49

Írta: szuperapu

Magyar módra

A Cow Parade körül, magyar módra, érdekesen alakulnak a dolgok.
Az csak a jéghegy csúcsa, hogy a római katolikus egyház veri a tam-tamot, a Bazilika előtt lévő nyalókás/jégkrémes jószág miatt. Szerintem akinek nem inge ne vegye magára.
Az is szomorú, hogy a Blahára nem lehet tehenet kirakni mert a bennszülöttek a tescós bocit a kihelyezést követő 15 másodpercen belül megtámadták és saját céljukra próbálták meg hasznosítani.
A BKV persze nem engedte a Gergő mozgássérült tehenét lépcső közelébe, mert rossz fényt vett a cégre. Javasolnám, hogy rámpaépítés helyett tiltsák ki a városból a kerekesszékeseket és a babakocsikat, és javulni fog a vállalatról kialakult kép.
És végül az én Manócsúszdám sem kerülhet oda és úgy, ahogy azt elterveztük.
A Millenáris félti a szép zöld gyepet!
Én meg a csúszdázó gyerekeket...

Szólj hozzá!

Címkék: tehenek

2006.07.03.
10:31

Írta: szuperapu

Sportfogadás

Nem nagyon nézem a foci vb-t. Sőt mondhatni egyáltalán nem nézem.
Felületes szemlélő ennek tudná be, hogy a negyed-döntő meccseire tett fogadásaimat mind elbuktam. De ez nem így van. Én mindig az ellen fogadok, akinek drukkolok. így ha veszítenek, még mindig örülhetek annak, hogy legalább én nyertem.

Szólj hozzá!

Címkék: sport foci

2006.07.03.
10:21

Írta: szuperapu

Vandalizmus

Az Astorián a Grill-tehenet 2 óra alatt hazavágták a budapesti őslakosok, illetve ősemberek. Szerintem világrekord. De Árpád génmanipulált, kettő az egyben tehene is megkapta az első "Mocskos zsidó" feliratot, ugyanott.
Pedig az a tehén tutira nem zsidó.

Szólj hozzá!

Címkék: tehenek

süti beállítások módosítása