2006.08.22.
11:20

Írta: szuperapu

Plakátok

Először is földig szeretnék hajolni a honi kajak-kenu sport nagysága előtt, de persze nem megy. Egyrészt mert sportpályafutásom alatt ellinkeskedtem a nyújtógyakorlatokat, másrészt lusta vagyok.
De maradva székben is maradok fanatikus és igazolt drukker, így örömmel vegyes kíváncsisággal kaptam fel a fejem a jó múltkor, hogy kedvenc sportsztorimat, a 56-os olimpia pólócsapatának történetét végre filmre viszik. Persze ugyanazzal a lendülettel el is kenődtem. Mert hogy az Igazi Aranycsapat meséje amerikai lávsztorivá silányult, aminek minőségét jól jellemzi a film plakátja. A napokban kikerült nyomdaipari termék olyan tré, hogy alulmúlja a Karthago koncertplakátját is, pedig az még az idő próbáját kiállva, a 80-as évek vizuális viszonyrendszerében is ronda lenne.

 

Szólj hozzá!

Címkék: film sport

A bejegyzés trackback címe:

https://szuperapu.blog.hu/api/trackback/id/tr65559112

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása