2010.06.23.
15:55

Írta: szuperapu

Kezdődik

Tudom kezd unalmas lenni hogy a kormány intézkedései miatt sírok, de hogy egy ide illő képzavarral éljek, nem jókedvemben teszem. Sőt! Mert az hogy hatalom koncentrálása irányul majd az első lényegi intézkedéseik azt minden józan gondolkodású ember borítékolta (az már más kérdés, hogy a minden morális féket nélkülöző mértéke mindenkit meglepett), de hogy minden részletet irányító és ellenőrző totalitárius rendszer felé veszik az irányt azt még a legelvakultabb ellenségeik sem merték feltételezni. Márpedig a médiatörvény meg a giccsadó ötlete arról szól hogy fentről leszólva fogják ezentúl megmondani, hogy mit gondoljunk, mi a művészet és hogy hol lakik a kultúra.
Szép lesz amikor fizetnem kell majd azért, mer nem tetszik egy bizottságnak amit művészet címén művelek, és a sarcból majd azok zsebét tömik akik jól helyezkedtek, és amikor mindez ellen felemelem a hangom itt a blogomon akkor a törvény erejével lesújtva kényszeríthetnek bocsánatkérésre.
És még örülhetek, hogy...

Szólj hozzá!

Címkék: gondolat emberek

A bejegyzés trackback címe:

https://szuperapu.blog.hu/api/trackback/id/tr305560099

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása