2009.07.08.
22:14

Írta: szuperapu

Axiómák

Kifordult a világ teljesen! De még mielőtt véglegesen elfajulnának a dolgok el szeretném mondani az internetező gyerekeknek, hogy a lemezjátszó nem egy hangszer és a póker nem egy sport!
Csak a miheztartás végett...

1 komment

Címkék: gondolat

2009.07.07.
13:27

Írta: szuperapu

Meghívó

Időnként utolérem magam és ilyenkor az is előfordul, hogy a koncepcióból egy koncept-kiállítás lesz. Ahogy most is. Szóval, többé-kevésbé úgy áll a dolog, hogy az arra fogékony tömegek elé merem tárni az épp aktuális gondolataim egy szegmensét egy nyilvános szeánsz keretein belül. Tessék eljönni: nézelődni, ismerkedni, beszélgetni, bulizni!
Van akinek a megjelenés kötelező, van akinek erősen ajánlott...

Meghívó itt.
Térkép itt.

2 komment

Címkék: art kiállítás

2009.07.07.
11:53

Írta: szuperapu

Történelmi lecke

A hétvégi utcai mozgolódások margójára szeretném odabiggyeszteni, hogy annak ellenére hogy a fasisztoid véglények sokszor annyira belemerülnek a történelemkönyvekbe hogy az jelentős akadályokat gördít a szocializációjuk útjába, valahogy mégsem bírják levonni a helyes következtetéseket. Pedig ott van a könyvekben fehéren-feketén: aki nácul azt előbb-utóbb megverik. Nagyon. Nem úgy mint most a rendőrök, hanem jobban. Esetleg végletesen, vagy épp véglegesen. Ez van. Persze senki sem születik vesztesnek, de ha ezt válsztotta, akkor tessék férfiasan, esetleg - ne adj isten - egyenes gerinccel tűrni az ezzel a létformával járó nehézségeket. Nem pedig sírni meg bemószerolni a rendőröket...

1 komment

Címkék: hírek fasizmus

süti beállítások módosítása