2009.07.07.
11:53

Írta: szuperapu

Történelmi lecke

A hétvégi utcai mozgolódások margójára szeretném odabiggyeszteni, hogy annak ellenére hogy a fasisztoid véglények sokszor annyira belemerülnek a történelemkönyvekbe hogy az jelentős akadályokat gördít a szocializációjuk útjába, valahogy mégsem bírják levonni a helyes következtetéseket. Pedig ott van a könyvekben fehéren-feketén: aki nácul azt előbb-utóbb megverik. Nagyon. Nem úgy mint most a rendőrök, hanem jobban. Esetleg végletesen, vagy épp véglegesen. Ez van. Persze senki sem születik vesztesnek, de ha ezt válsztotta, akkor tessék férfiasan, esetleg - ne adj isten - egyenes gerinccel tűrni az ezzel a létformával járó nehézségeket. Nem pedig sírni meg bemószerolni a rendőröket...

1 komment

Címkék: hírek fasizmus

A bejegyzés trackback címe:

https://szuperapu.blog.hu/api/trackback/id/tr95559900

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

10155 2009.07.24. 11:37:10

te szokod mondani, hogy alapvetően gyáva népség. a demokrácia elől is a demokrácia nyújtotta eszközökkel menekednek, mi ebben a fura? az lenne a furcsa, ha egyenes gerinccel tűrnék a "létformából származó" megpróbáltatásokat... (a másként gondolkodókat persze hipp-hopp elküldik a picsába, melegebb éghajlatra és vagy beígérik nekik a felkoncolással együtt Dunán leúsztatást -- mindezt persze a szent szólásszabadság égisze alatt.)
süti beállítások módosítása