2009.11.03.
11:32

Írta: szuperapu

Hatékonyság

A fél ország a két földi sugárzású országos rádió frekvenciájának eladása felett érzett bánatában és felháborodásában zokog. Na, bumm, ezentúl nem Blikk lesz, hanem Népszava, nem lesz RTL, hanem helyette Hír TV. Egyik sem érdekel. Mindenki megtalálja a maga játszóterét, és amíg nem az én játszóterem homokozójába szarnak, addig nem érdekel.
Nézem például a Viasat 3-at. És azon gondolkozom, hogy ki ez a Gianni, és vajon miért van a képernyőn. A mostani (a Mesterszakács című) legalább a hatodik vagy hetedik műsora és ebben is csapnivaló. Valaki megvette és most mindenáron és kétségbeesetten ki akarja vele termeltetni a vételárát? Valami testhezállóbb feladatot kéne rábízni…, mondjuk csinálhatna szendvicseket a stábnak…

1 komment

Címkék: tv rádió kaja

A bejegyzés trackback címe:

https://szuperapu.blog.hu/api/trackback/id/tr605559973

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

102666 2009.11.18. 00:20:31

Anno Friderikusznak volt egy műsora, címet ne kérdezz, nem ma volt, én meg max. 10 lehettem. Ott volt az hogy különböző országokból jöttek emberek, velük beszélgetett kinek mi van a hazájában xy témakörrel kapcsolatban. Műsornak vége, a többiek hazamentek, Gianni meg vicces fiú volt anno- de legalábbis érdekes- maradt. több, KEVESEBB sikerrel.
süti beállítások módosítása