2009.04.18.
19:08

Írta: szuperapu

Autókázni

Ma levezettem 500 kilométert két részletben, ami akkor is sok lenne nekem, ha mindezt nem magányosan kellett volna végigcsinálnom. De egyedül duplán fárasztó. Valahogy önmagam számára nem vagyok valami jó társaság, szórakoztatónak meg végképp nem nevezném.
Két jó gondolatom támadt mindössze.
Az egyik, hogy jó lenne teljesen céltalanul kocsikázni, csak menni össze-vissza, nem igyekezni, nem idegeskedni, eltévedni, aztán ha valami érdekeset látunk megállni, aztán egyszercsak tovább menni. Persze mindezt nem személytelen és unalmas autópályákon hanem másodrangú utakon...
A másik, hogy meg kellene állni az M5 autópálya 54. kilométerénél levő pihenőhelyen, de szigorúan csak egy percre..., aztán jót nevetni az értetlenkedő útitársakon.

Szólj hozzá!

Címkék: utazás

A bejegyzés trackback címe:

https://szuperapu.blog.hu/api/trackback/id/tr975559836

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása