2009.01.18.
20:31

Írta: szuperapu

Bajnok

A hétvége bőven adott lehetőséget a szurkolásra. Zajlik a kézilabda VB, két meccsen van túl a magyar válogatott, én meg egy agyvérzésen. A Vasas vízilabda csapata hozta Franciaországban a kötelezőt és az Eger is elkönyvelhet egy győzelemmel felérő döntetlent. A vívóink és a gyorskorcsolyázók is teljesítették azt amit megkövetelt tőlük a haza, de én mégsem ezeket tartom a hétvége legkiemelkedőbb sportteljesítményeinek.
Számomra Növényi Norbert volt ezen a hétvégén a csúcs. Az, hogy az MMA mennyire minőségi és mennyire sport lényegtelen, az is hogy a sportágon belül a WFCA mennyire jegyzett szervezet, mert ez egy nagy emberi csúcsteljesítmény. 51 évesen úgy lett világbajnok Növényi, hogy közben élete során még két sportágban maradandót alkotott. Van akinek egy sem jön össze, és legtöbb embernek már az is nagy teljesítménynek számít, ha ennyi idősen a prosztata problémáit ideiglenesen legyőzi, nem hogy egy nála 20 évvel fiatalabbat egy küzdősportban...


Szólj hozzá!

Címkék: sport

A bejegyzés trackback címe:

https://szuperapu.blog.hu/api/trackback/id/tr515559756

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása