2007.12.07.
11:32

Írta: szuperapu

Öröm

Az elmúlt napok tanulsága az, hogy a Mikulás-járás nem a gyerekeknek okozza legnagyobb örömet, hanem a kisgyerekes szülőknek! 

Szólj hozzá!

Címkék: ajándék mikulás

2007.12.05.
15:29

Írta: szuperapu

Fakopáncs

A kütyüket, természetesen, a Fakopáncsban szereztem be. (Fagyöngyszíjas virág-óra, csitt-csatt, ceruzatartó.) A mellettem álló nagymamaforma hölgy a segítségemet kérte, mert nem fért a fejébe hogy hogyan árulhatnak olyan jojót ami nem világít vagy zenél, és hogy mit kezdjen egy olyan pörgettyűvel ami semmit nem csinál. Mármint a pörgésen kívűl.
Hát igen, szerencsére vannak még hagyományos játékok, a hagyományos gyerekeknek.
Egyébként is az a jó játék amivel játszani kell, nem amelyik önmagától játszik!

2 komment

Címkék: vásárlás

2007.12.05.
14:12

Írta: szuperapu

Ajándékozás

Hajnalban jön a Mikulás!
Persze az igazság az, hogy én veszem meg és tömöm a lábbelikbe a csomagokat. (Csak a saját portámon. Még mielőtt valaki nálam reklamálna.) És természetesen a mai napra tolódott a beszerzés, és ebben van némi szerepe kifordult világunk elrettentő képének. Merthogy nem fogok zöld csokimikulást venni, meg egyfogú csokikrampuszt sem, az biztos. Sőt! Csokitojást sem, de valószínűleg csokoládét egyáltalán nem, mert már tele van vele a spájz és kulcsra kell zárni mert rájárnak a csajok és pörögnek mint a veszett mókusok.
Szóval... A kisebbik kap húsz deka savanyú uborkát (azért csak ennyit mert úgyis együltő helyében megeszi és ha ennél több van akkor megbetegszik). A nagyobbik meg gyógycukorkát, mézeset, mert reggelente köhécsel. És kapnak még aszalt gyümölcsöt meg valami kütyüt.
Megreformálom a nagyszakállút, hamar...


3 komment

Címkék: ajándék mikulás

2007.12.04.
22:48

Írta: szuperapu

Che

 

"Az arcunk a szilícium-karbid textúrájára kezd emlékeztetni."

 

Szólj hozzá!

Címkék: idézet

2007.12.04.
12:29

Írta: szuperapu

Elmúlt

Húsz éves A Kispál és a Borz!
És bár jómagam már a tavalyi Sziget kapcsán kifejtettem, hogy nagyon messzire kerültünk egymástól, azért ennek a hírnek kapcsán a nosztalgiázás ingoványos területére tévednék, újra. Mert az úgy kezdődött, hogy egy ismerősöm nővére a pécsi egyetemre járt, és hozott egy kazettát 90-ben, vagy 91-ben, amin volt egy demó (Meg néhány nagyon jó minőségben rögzített Balaton nóta a Mariettával!)...
Aztán a 92-es EFOTT-on össze is haverkodtunk a bandával, és sokáig szinte minden elérhető koncertjükön ott voltam. És tényleg volt a dolognak valami perverz bája, de lehet hogy csak a korszak tette. Aztán elmúlt, illetve megváltozott. És nem érzem, hogy most feltétlenül ott kellene lennem...

7 komment

Címkék: zene

süti beállítások módosítása