2007.11.18.
13:40

Írta: szuperapu

Találkozó

Én, a mizantróp zseni, tegnap részt vettem egy bloger találkozón, újdonsült törzshelyemen a Tandem Caféban. Igen hasznosnak bizonyult a rendezvény, azon túl, hogy megismerhettem egy csomó embert akiket végül is már ismertem eddig is. Merthogy megtudtam egy sor hasznos dolgot amivel tovább gazdagodott az életem. Például, hogy hogyan lett végül is Charles Bronsonnak bajsza, hogy miért szar Jim Morrison, hogy mikor lép reakcióba a pálinka tárolóedényével, és hogy a vidéki életforma sorsszerű. És persze megtudtam, hogy hogyan készül a főoldal a freeblogon. Meg egy halom más titok birtokosa is lettem. És hosszú évek után újra láthattam, hogy az érdekellentétek és a tesztoszteron túltengés metszéspontjában még mindig a bunyó áll, de ezzel kapcsoltban új információ volt, hogy hasonló helyzetben akár egy pasi is hatékonyan tudna használni egy retikült. Csak egy dolgot nem értek. Miért van az, hogy a kedvenc italom a nőnemű felszolgálónál negyven forinttal kevesebbe kerül?

6 komment

Címkék: blog Tandem Café

2007.11.12.
18:47

Írta: szuperapu

Lényegtelen

Köztudomású, hogy pártállástól függetlenül erős ellenszenvvel viseltetek a politikusok iránt. Alapállásból előítélettel élek. Mondjuk van ennek némi alapja is,  de nem olyanok amiket mostanában a média szajkóz, és többek között nem is értem minek ez a nagy kavarás a gazdasági miniszter építkezése körül, lenne ott szerintem nagyobb horderejű és megalapozottabb katyvasz is. És egyébként is a Mikola meg abban a szupermarketben vásárol, aminek a beszállítója, egy a feleségét állandóan verő sofőrt alkalmaz. Akkor most mi lesz?

2 komment

Címkék: emberek

2007.11.12.
14:02

Írta: szuperapu

Filmes játék

Főiskolás éveim alatt Egerben két dolgot kedveltem meg a nejemen kívül. A bort és a mozit. Bár azóta mindkettő fogyasztása jelentősen mérséklődött, és ezen tevékenységek jobbára nappalihoz és a televízióhoz köthetőek, azért mégis. Ezért is örülök, hogy Ana blogján filmes felütéssel kezdődött játék bloggereknek és olvasóknak, és azért is mert sokat elárul az első két forduló megoldása az óvatlan csatlakozóról. És még lehet csatlakozni, link fent ana néven....


Szólj hozzá!

Címkék: blog játék film

süti beállítások módosítása