2007.07.26.
10:19

Írta: szuperapu

Tövig

Na, most van az a helyzet, hogy kifogyóban a nafta, a gumik lekoptak, én meg tövig nyomom a gázpedált, hátha a lendület elvisz a célig.
Kemény egy hónap lesz.
Pedig nyaralnom kéne.

Szólj hozzá!

Címkék: munka art

2007.07.25.
10:41

Írta: szuperapu

Újabb tehén

Na, úgy áll a helyzet, hogy idén is összefestékezhetek egy műanyag tehenet.
Kicsit kalandosan alakultak a dolgok, és a neheze még csak most jön, de innentől kezdve legalább tőlem függ a végkifejlet. Merthogy a szponzorok lelkesedése egy év alatt nem nőtt a projekttel kapcsolatban, és hiába dolgoztak a szervezők ezerrel, és hiába volt mindhárom tervemre érdeklődő (sőt, terveztem menetközben felkérésre plusz hármat), csak most a finisben kaptam zöld jelzést. Szóval ma egy újabb háziállattal lesz gazdagabb kicsiny falusi portánk.
És öt nap alatt kell csodát művelnem...


4 komment

Címkék: tehenek

2007.07.24.
11:25

Írta: szuperapu

Randevú

Tegnap randevúztam a nejemmel. Elvittem a kedvenc kávézómba, a Tandem Café-ba és  meghívtam egy capuccinóra, utána elvittem vacsorázni, majd megkoronázandó az estét elmentünk, kéz a kézben, a Zöld Pardonba, ahol is Hiperkarma koncert volt.
Utoljára körülbelül hat éve voltam a ZP-ben, a hely továbbra sem rossz, viszont vagy én öregedtem meg, vagy a törzsközönség lett pofátlanul fiatal. Vagy inkább mindkettő. Szóval nálam súlyosan rombolta koncertélményt a nagy tömegben fellelhető 12-14 éves gyerekember.
És telepíthetnének külön WC-t felnőtteknek!


Szólj hozzá!

Címkék: feleségem

2007.07.23.
14:06

Írta: szuperapu

Nyíregyháza

Egy hosszú wireless hétvégén vagyunk túl, ami során a szüleimhez szoktattuk a két boszorkát, és most egy gyerekmentes hét elébe nézünk. Ilyenre négy éve nem volt precedens, úgyhogy nem is igen tudjuk, hogy mit kezdjünk a fene nagy szabadságunkkal.
Például hétvégén begyűjtött élményeket rendszerezzük a nagy csendben. Voltunk a csajokkal élményfürdőben, erdei játszótéren, meglátogattuk a dédit az otthonban, és a nagylánnyal megnéztük a Shrek-et moziban. Szóval a részünkről mindent megtettünk, hogy még jobban hiányozzunk nekik. De szerintem csak azt értük el, hogy ők jobban hiányoznak nekünk.

Szólj hozzá!

Címkék: kirándulás

süti beállítások módosítása