2006.09.01.
15:35

Írta: szuperapu

Megalázó

Mivel igazi sportember és rendes gyerek vagyok, ezért időnként megesik a szívem a hihetetlen módon elpáholt ellenfeleken. Most is. Merthogy a belgrádi vízipóló EB első magyar vonatkozású meccsén a szlovén sporttársak 23:6 arányú megalázó vereséget szenvedtek.



Szólj hozzá!

Címkék: sport vizipóló

2006.09.01.
15:10

Írta: szuperapu

Pazarlás

Aláírtuk a hitelszerződést!
És újra felháborodik a mélyen bennem szunnyadó természetvédő, mert az aláírt papírmennyiség egy kisebb fajta erdő életébe kerülhetett. Példának okáért a benyújtott számlákról összesítőt, majd az összesítő végösszegével egy nyilatkozatot kell írni amit lefénymásolnak, majd...



Szólj hozzá!

Címkék: hitel

2006.08.31.
20:55

Írta: szuperapu

In memoriam

Elhunyt Nagy B. István.
Meghalt egy művész, meghalt egy tanár. Meghalt egy ember aki azon kevesek közé tartozott aki tehetségesnek tartott, s akit ezért (is) - minő emberi gyarlóság - kedveltem. De kedveltem a kis öregurat mert kedves volt, szerény és kiegyensúlyozott, és soha nem volt lekezelő senkivel.
Pont az ellenkezője volt mint én...

Szólj hozzá!

Címkék: gyász

2006.08.30.
12:23

Írta: szuperapu

Töretlenül

Csupa jó hír, vagy fejlemény van a házunk táján. Egyrészt pénteken aláírjuk a hitelszerződést, másrészt a hétvégére lerakják a hajópadlót is. Két fronton is nyomulunk előre, töretlenül.

Szólj hozzá!

Címkék: hitel padló

2006.08.30.
12:13

Írta: szuperapu

Leningrád

Tegnap egy újabb variációt kreáltam halas szendvics témakörében. Mivel a Leningrad nevezetű orosz ska-punk-rock-etno banda hatására erősen húz a szívem a ruszkikhoz ezúttal ruszlival (magyarul: ecetes, hagymás pácolt hering).
A megvajazott sajtos kifli ágyba apró méretű halakat fektetünk (a nagyokat gerincük és uszonyuk eltávolítása után daraboljuk, különben fogyasztás közben megszöknek). Erre jön még apróra metélt újhagyma és paradicsomkarikák és majonéz. Rövid idejű összeszoktatás után mohón fogyasztjuk.
Stílszerűen vodkával hígíthatjuk.

Szólj hozzá!

Címkék: hal szendvics

2006.08.30.
12:01

Írta: szuperapu

Spórolás

A gazdaságossági szempontokat szem előtt tartva nem vették fel a nagylányt az óvodába.
A polgármester a négy csoportból hármat kreált rendeletileg, így megspórolja két óvónő és egy dada fizetését. A megmaradt három csoport törvényellenesen túlzsúfolt lesz, és még így sem tudnak minden jelentkezőt felvenni. A lényeg hogy legyen pénz a kampányidőszakban olyan látványberuházásokra, mint a buszmegállóbódék, vagy a papírvékony járda.
És lényeges, hogy a helyi nyugdíjasoknak legyen nyugdíjas klubjuk, meg ingyen ebédjük.
A lányaimmal ellentétben ugyanis ők szavazhatnak.
Többek közt a lányaim jövőjéről.

Szólj hozzá!

Címkék: beiratás

2006.08.28.
13:13

Írta: szuperapu

Javítás alatt

A kiállítás bár szeptember 10-ig tart, a mai napon beterelték a még kint lévő teheneket a budafoki műterembe. (27 db már eleve ott volt, súlyosan megrongálva, javítás alatt, az Andrássy úti jószágok pedig a parádé miatt lettek beszállítva). Szóval most az összes ki lesz pofozva és elsejétől a tizedikei zárásig egy helyen, a Millenárison lesznek kiállítva.
Nagy látvány lesz az 57 tehén, így koncentráltan!

Szólj hozzá!

Címkék: tehenek

2006.08.28.
13:05

Írta: szuperapu

Talán

Újabban még a hétvégeken is dolgozó embereket lehet látni a szépülő házunknál. Így a végén még a fűtésszezon előtt beköltözhetünk. Mindenesetre a felső szint színe már a végleges, ma jön a hajópadló, és a lápcsőfeljárót is rohamléptekkel készíti az asztalos.

Szólj hozzá!

Címkék: lépcső padló

2006.08.28.
12:58

Írta: szuperapu

Dodgem

Tegnap dodgem-ezni (is) voltunk a lányokkal. A nejem a nagylánnyal én a kicsivel ültem egy járműben, és csak mi voltunk a pályán. Nagyon élvezte mindkét kiscsaj a dolgot, ebből kifolyólag mi hatványozottan. A végén persze célszerszámmal kellett leválasztani a visítozó gyerekeket a kormánykerékről, de még így is megérte a pénzt.



Szólj hozzá!

Címkék: kirándulás

süti beállítások módosítása