2011.08.30.
16:16

Írta: szuperapu

GMO más megvilágításban

A szomszédos étterem betanított munkásainak hála, megint szembesültem vele, hogy Isten állatkertjének nagysága fordított arányban áll a átlagos intelligenciahányadossal. És ezzel egyidejűleg igen fontos információk birtokába jutottam, amit feltétlenül meg kell osszak a kedves internetező gyerekekkel. Mégpedig hogy a génmódosított élelmiszereket izraeli tudósok állítják elő, azzal a kizárólagos céllal, hogy kicsiny nemzetünket kiirtván ide költözhessenek a Kárpát medencébe.

Gondolom az hogy hatvan éve tűzzel-vassal, vérrel és verejtékkel küzdenek a bibliai szent földért - valamint a világuralom - csak elterelő hadművelet, annak érdekében hogy a sötétben foszforeszkáló (Tesco-ban árusított) sertéshús segedelmével, egy stratégiailag és gazdaságilag nulla potenciállal bíró területet a magukévá tegyenek.

Tudom, tudom. A Pilisben van a Föld szívcsakrája, de akkor is...

Szólj hozzá!

Címkék: emberek fasizmus

A bejegyzés trackback címe:

https://szuperapu.blog.hu/api/trackback/id/tr975560239

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása