2011.04.28.
06:11

Írta: szuperapu

Ciki

Feszülten várom, hogy mikor kezdek ciki apukává válni, és mivel a nagylány az iskolával a szocializáció egy magasabb szintjére lépett, ez a pillanat rohamléptekkel közeleg. Mi több, nyomokban már jelen is van. Amikor például az iskola udvarán hangos „Kisasszony!” felkiáltással jelzem a porontyomnak, hogy megérkeztem, és ideje a játékot abbahagyni, szórványos kuncogást szoktam volt felfedezni. De a kiscsaj, megnyugtatott, hogy őt sem a megszólítás, sem az erre adott környezeti reakció nem zavarja.
Szóval hála az égnek a dolog nem csak rajtam, és az osztálytársakon múlik. Viselkedhetek én a lehető leghülyébb módon, és reagálhatnak erre mások bárhogy, ha lányaim ezt a helyén kezelik. Sőt, a cikit ugyebár csak egy hajszál választja el a menőtől…

Szólj hozzá!

Címkék: gyerek

A bejegyzés trackback címe:

https://szuperapu.blog.hu/api/trackback/id/tr315560214

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása