2010.08.25.
11:25

Írta: szuperapu

Függőben

Aki személyesen ismer, az tudja, hogy 8 évvel ezelőtt ugyan abbahagytam a dohányzást, de leszokni nem tudtam. A nikotin-függőség megmaradt. Némi alkohol, egy masszívabb vacsora, egy temetés vagy némi stressz és ha adott a közvetlen hozzáférés, akkor máris rágyújtok. Nem vagyok már láncdohányos, de tisztában vagyok vele, hogy annak a bizonyos első szál cigarettának a következményeit életem végéig nyögöm.
Éppen ezen tapasztalatok mentén vettem a bátorságot, hogy idén az arc-on a egy leszokást segítő program szolgálatába állítsam a kreatív energiáimat egy A0-ás plakát képében. Aki kíváncsi rá a szokott helyen szeptember elején megtalálhatja.

Szólj hozzá!

Címkék: arc art

2010.08.25.
10:03

Írta: szuperapu

Készülődünk

Zajlik az élet. A csajok a nyár maradékát kihasználva a nagyikat boldogítják, mi meg a viszonylagos nyugalmat kihasználva pörgünk az élet egyéb területein. A szeptemberi iskolakezdés sem csak izgalmakkal, hanem rengeteg teendővel is jár (részletek a gyerekszobában: itt és itt), de most már a finisben vagyunk, és ma már talán az íróasztalt is összeszerelem.
Közben a BookArt belopózott a FUGA-ba a Baksa Soós Attila könyvei köré szervezett összművészeti kiállításra, és azzal is van némi dolgom, de úgy néz ki, hogy megéri a fáradozást, mert eddig minden arrafelé mutat, hogy jó buli lesz. Ha valaki nem hiszi, akkor az érezze meghívva magát!Jöjjön el akár a megnyitóra!
(Meghívó)

Szólj hozzá!

Címkék: internet bookart

süti beállítások módosítása