2010.01.06.
12:27

Írta: szuperapu

Jár

Farkas Péter olimpiai bajnok birkózó elfogása és kiadatása körül hetente jelennek meg újabb hírek és valószínűleg még pár hónapig napirenden lesz az ügy. De ez esetnek nem csak bulvár fronton van jelentősége, mert ugyebár generált az eseménysor egy törvényt is. Amely jogszabály szerintem elhibázott. E törvény szerint a jogerősen elítélt érmet szerzett olimpikonoktól és edzőjüktől, a büntetés súlyától függően, bizonyos időtartamra megvonják az életjáradékot. Értem én a mögöttes morális meg bűnüldözés-technikai érveket, de a díjazott eredményt akkor sem annullálja holmi marihuána termesztés (ami szerintem nem bűn, viszont törvénytelen).
Ez olyan mintha édesanyám a gyorshajtási bírság mellé halmazati büntetésként kéthavi nyugdíjmegvonást kapna, plusz nagyapám egyhavit, elvégre ő nevelte ilyennek a lányát.

Szólj hozzá!

Címkék: sport pénz

A bejegyzés trackback címe:

https://szuperapu.blog.hu/api/trackback/id/tr685560015

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása