2009.03.20.
12:48

Írta: szuperapu

Koncepció

Minden ember egy önálló és teljes egység, ami ugyan a világmindenséggel és az önmagában lezajló folyamatokkal kölcsönhatásban van, azért ennek ellenére mindenki a kívülállóknak furcsa és felfedezésre váró terület. Így vagyok én is a barátaimmal, ismerőseimmel, családtagjaimmal, ezért az új sorozatban a róluk készült portrékon univerzumokként ábrázolom őket. A sötét és üres űrben bolygók között, központi égitestként lebegő meztelen és stilizált testként, akik körül röpködnek a külső és belső tulajdonságaik valamint életvitelük attribútumai. Ezek a szimbólumrendszerek egy szabad asszociációs folyamat eredményei, sokszor engem is meglep az eredmény, az hogy tulajdonképp mit is gondolok róluk, mi az, amit önmagamban leképezésre méltónak véltem felfedezni belőlük. Ezek a vásznakon materializálódott rendszerek tehát a bennem élő univerzumok, amik párhuzamos valóságai a körülettem élő valóságos univerzumoknak. Akik férfiak, nők, bölcsészek, programozók, zenészek, újságírók, bloggerek, családosok, szinglik, de mind egy-egy szép és egész univerzum.
Folyt. köv...

 

1 komment

Címkék: art kiállítás

2009.03.19.
13:49

Írta: szuperapu

Illat

Van pár szabály, ami értelmes módon arra szolgál, hogy túléljük modern világunk vívmányait. Ilyen például a KRESZ, meg az, hogy egyes termékek összetevőit fel kell tüntetni annak csomagolásán. Persze vannak, akik keresik a kibúvókat, és vannak, akik hellyel-közzel meg is találják.
A mellékhelyiségünkben található citrom illatú pumpás légfrissítő flakonján például az alábbi felsorolás olvasható: Összetevők: víz, nemionos tenzid <5%, illat, konzerválószer. Szóval van benne egy egzakt, és mindenki által ismert összetevő, a víz…

 

3 komment

Címkék: idézet

süti beállítások módosítása