2009.01.01.
17:25

Írta: szuperapu

Tüzijáték

Jut eszembe! Ha a dohányzás egyfajta indián átok, akkor a tűzijáték meg kínai lehet. A kutyáknak mindenféleképpen. A mi házőrzőnk eléggé megszenvedte megint a simabőrüek nemzetségének szokásos évzáró örömködését. Kíváncsi lennék, hogy azon falumbeliek, akik a gazdasági válság ellenére ilyesfajta szórakozásba invesztáltak, vajon mivel nyugtatták le a saját ebüket. Merthogy nekik is van az biztos...


5 komment

Címkék: állat falu

2009.01.01.
17:14

Írta: szuperapu

Kezdődik

Na, ez az év is jól kezdődik... hideg van és esik a hó. Persze, ha nyáron lenne az évváltás, vagy a déli féltekén tengetnénk az életünket akkor lenne ez igazán rossz kezdés, így inkább csak szokványos. És a kandalló mellett még akkor sem fázunk, ha híradóban arról van szó, hogy tőlünk keletre már megint a gázcsapokkal szórakoznak.
Egyébként is, a mai napon elhárítunk minden negatív energiát, a munkát is félre rakjuk kissé, hiszen a családi babona szerint a mai nap szerint fog telni az egész év... Persze ha ez igaz lenne akkor már régen túladagoltam volna magam valamely bűnös élvezettel, és a másik oldalon pörgetném az örökkévalóság unalomba vesző végtelenített naptárát.
Persze jobb félni, mint megijedni!

Szólj hozzá!

Címkék: időjárás gáz

süti beállítások módosítása